2013-01-16, 08:32
|
|
BAN stały
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Wiecie co sobie teraz pomyślałam, my tu gadu gadu o sukniach, a moja znajoma (ta, która zamiast zabawnych gadżetów na panieński zażądała kasy jako prezent ) która jeszcze w dodatku ma bloga, gdzie wstawiała swoje inspi i tak dalej wyskoczyła w najbrzydszej sukni na świecie, wyglądającej jak relikt lat 90 i zapłaciła tyle za jej wypożyczenie, że aż mi się to w pałce nie mieściło, chyba z 1200 zł, do tego jeszcze okropne bolerko, rękawiczki, a swojemu facetowi dała wolny wybór z koszulą, to wziął sobie wiśniową. Potem zajarana wstawiła swoje zdjęcia na bloga i w ogóle się nie przejmuje, że wyglądała jak choinka w wielkiej, niemodnej bezie. Uważa, że była najpiękniejszą PMką na świecie , więc ile dziewczyn tyle gustów, ja co jakiś czas zaglądam na jej bloga i nadziwić się nie mogę jak taka młoda dziewczyna z dostępem do internetu mogła to sobie zrobić, ale jednak DA SIĘ i jeszcze jej się to podoba, więc przemilczałam sprawę niczym mistrzyni taktu 
cikulada dzięki , muszę wyzdrowieć do soboty bo szkoła, a nie chcę pozarażać ludzi...
Kate clown był potworny, mój TŻ nienawidzi clownów Bo w dzieciństwie się bał, pewnie by go pobił ale bardziej zwróciłam uwagę, że pierwszy taniec ,a PMce już włosy się rozwaliły, fryzjerce (o ile to fryzjerka robiła) grzebień w tyłek wsadzić!
OOOOOoo byłam na weselu gdzie Młodzi tak byli ubrani, coś pięknego http://www.youtube.com/watch?v=Tih5VMkm0fY i właśnie skumałam, że to moja ulubiona restauracja w Polsce Jak będziecie kiedyś to polecam w Białym Dunajcu U Furtoka, genialne jedzenie
Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-01-16 o 08:39
|
|
|