Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-16, 12:45   #2681
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII

Cytat:
Napisane przez alove Pokaż wiadomość
błagam dziewczyny, oświećcie mnie, o jakich butach za półtora tysiąca mówi Kama? znalazłam ten komentarz pod notką z nowymi butami od Valentino na blogu Kariny (http://www.karinainfashionland.com/2...l#comment-form), swoją drogą, moim ulubionym i bardzo zaintrygowała mnie wypowiedź Kamy, może wiecie o jakie buty chodzi? dołączam screena
Emu, które niekoniecznie były za tyle
Dziewczyny pisały o wszystkim ze 2 strony temu.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3866275 9]ja bym własnie powiedziała że pasują, to może być ten sam poziom kiczu [/QUOTE]

Myślałam, że mowa o białych z kwiatkami (te jeszcze ujdą, w końcu to w szafce ma stać, nie cały dzień na wierzchu) ale jak zobaczyłam ten psycho-wzór to odpadłam

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość

http://kominek.es/2013/01/sposob-na-przemeczenie/ kominek i jego absurdalny wpis o przemeczeniu... Jesli on swoje życie uznaje za męczące, to jakie życie prowadzą matki i ojcowie, którzy haruja od rana do wieczora, muszą zając sie swoimi dziećmi i domem. Jak mnie takie cos wkurza!!!!
A ja jestem w stanie w to uwierzyć, serio.
To inny rodzaj zmęczenia niż praca+dzieci, ale może dać w kość.

Blog jako praca brzmi fajnie, ale osobiście bym nie chciała. Niby fajnie, bo wyjazdy, bo prezenty, bo tylko się człowiek zajmuje strojeniem i makijażem. Ale za bardzo zaciera się granica między życiem osobistym a pracą, a to człowiekowi nie służy.
Jeszcze jak ktoś ma jakąś manię, żeby zarabiać najwięcej i żeby wszyscy o tym wiedzieli to już w ogóle. Do tego ciągłe porównywanie się z innymi- kto ma ładniejsza torebkę, kto więcej komentarzy, o kim więcej piszą w internecie itd itd

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez After eight Pokaż wiadomość
kamil
14.01.2013 21:15 Australia? Indie? Hawaje?

Daria Marzyńska
14.01.2013 21:29 W Indiach teraz moi znajomi siedzą. Za nic w świecie tam bym nie chciała pojechać… Nie do opisania jak źle tam jest

kominek
14.01.2013 21:50 W luksusowych hotelach nigdy nie jest źle. Indie tez planowałem.

On tak serio?
Dla mnie normalne stwierdzenie.
Chociaż nie wiem co za radość lecieć ileś godz, żeby być w miejscu gdzie jest brud i kurz i przesiedzieć w hotelu. Ładne hotele są bliżej też

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez InnocensMundi Pokaż wiadomość
Emu są świetne na mroźną zimę. A gdy jest mróz to nie ma chlapy. Sama mam Emu i według mnie idealnie się sprawują podczas śniegów i temperatur -XX, ale gdy jest chlapa to są okropne, bo bardzo szybko przemakają. Oczywiście w takich butach trzeba w miarę równo chodzić
Teoretycznie jest impregnat, ale komu się chce non stop psikać.
Ja nienawidzę tego robić, dlatego zwykle chodzę w kozakach nieprzemakających, a inne czekają na suche dni

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora