Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 11:53   #958
tajkuna
BAN stały

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość

Chyba nikt mi nie pomoże tuta, jeśli chodzi o napisanie treści email z CV do działu edukacji i sportu w Urzędzie Miejskim. Wysyłam Cv po szkołach i dostałam 1 odpowiedź jak zwykle nie ma etatów :/ załamka
W moim Urzędzie Miasta , po przeczytaniu CV odp by od razu, że pracy nie ma albo że, oni szukaniem pracy się nie zajmują. Chodziłam do działu oświata z dokumentami jak pracowałam w szkole i nie wydaję mi się, żeby oni przyjmowaniem CV się zajmowali. Do szkoły za to przychodziło setki CV, co drugi dzień, ktoś przynosił i od razu w segregatorze lądowało. Było 3 grube segregatory ze CV. Dyrektorce nawet czytać się ich nie chciało. Chyba, że miała mało zajęć i innych ważnych dokumentów do czytania i podpisywania to, wtedy CV przeczytała jak przyszło.Ale i tak potem lądowało w segregatorze. Na maila też przychodziły, czasami je Pani pracująca ze mną wydrukowała, by poleciały do segregatora. Ale nigdy na nie odpisywała. Także, i tak duży plus ,że na twoje maila odpisują.
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora