Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naleśniki.!
Wątek: Naleśniki.!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-16, 13:29   #8
henrie
Przyczajenie

Dot.: Naleśniki.!

Cytat:
Napisane przez kinga0a Pokaż wiadomość
Tak jak w tytule chciałam napisać o naleśnikach a raczej moim uwielbieniu do nich. Problem pojawia się tu, że od pięciu dniu codziennie je jem - raz na śniadanie, raz na kolacje, innym razem na obiad. Mam taką straszną ochotę na nie, a nie wiem dlaczego. Wiem, ze są niezdrowe i tuczące. ale moje naleśniki są dość nietypowe - to tylko mleko, mąka i cukier. Jem je suche bo takie właśnie mi smakują. Ile mogą mieć kalorii? czy codzienne ich jedzenie wpłynie jakos na zdrowie i figurę. Dziś np. zjadłam na śniadanie 2 jajka z kromką chleba, potem po 4 godzinach 1 naleśnik, potem kromka chleba z żółtym serem i teraz 2 naleśniki. Wiem, że bardzo uboga ta dieta, ale jak ja mam smaka i ich nie zjem to nie będę w stanie normalnie funkcjonować.. jestem na studiach więc jem nieregularnie, teraz kolkwia, sesja blisko, a cukier działa na mnie ożywczo, nie mogę bez niego żyć (choć wagę mam w normie i wygladam ok, ale boję się czy tego nie zepsuję przez mój "naleśnikowy " nałóg..) więc nie chcę sie tak ograniczać..
haha, o takim uzależnieniu jeszcze nie słyszałam. A jak tam Twoja figura?
henrie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując