Dot.: Dobre lakiery hybrydowe - jakiej firmy?
to moze i ja się wypowiem bo na gwiazdkę dostałam zestaw hybrydowy z allepaznokcie. i tak mam tam 7 lakierów, lampę, i płyn do ściągania.
Co do trwałości to nie mogę narzekać bo trzymają się świetnie zrobiłam pierwszy raz sobie i mamie w pierwszy dzień świąt i dopiero w ten poniedziałek zmieniłam na nowe alee, no właśnie jest ale.... nie są to niestety hybrydy tylko kolorowe żele z naklejką lakier hybrydowy.... ponieważ hybryda powinna odejść pod wpływem removera, a tuuuu ani nie drgnęły. Próbowalam na różne sposoby, począwszy od namoczenia wacika i przyłożenia do płytki... nic nie drgneło tylko zrobiły się matowe.... potem nalałam do miseczki tego płynu i moczyłam paluchy próbując ściągać patyczkiem i dalej nicccc.... także wzięlam pilnik i spiłowałam delikatnie
Także jestem w lekkiej rozłamce bo tak jeśli chodzi o sposób pozbycia się tego z paznokci to jestem wściekła ale znowu jeśli chodzi o trwałość to jestem mega zadowolona bo paznokcie świecą się jak psu jajka przez cały czas, nic nie odchodzi nic nie podchodzi powietrzem.... także jako żel kolorowy nałożony na płytkę to zadowolona, ale jako hybryda to czuję sie oszukana i nic już wiecej od nich nie kupię
|