Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-17, 09:15   #2103
trolla2405
Rozeznanie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki - u mnie echo trwalo jakies 15 min. Bedzie dobrze
u mnie 1,5h przy młodej

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Dlaczego, dlaczego ogladam wlasnie ten odcinek porodowki??? wlasnie jakas laska sie obrzygala i obsra*a jednoczesnie Wszystko super tam, bo od razu zmienili posciel jej i wrzucili do wanny - a co by bylo w polskim szpitalu ??? ile trzebaby spedzic w takim stanie, zanim ktos by to sprzatnal, o ile w ogole zmieniliby posciel???

Mialam naprawde ciezki dzien, duzo stresu jutro -ekstremalnie duzo, myslalam, ze sie przy tym zrelaksuje
nie przesadzaj, nie wdając się w szczegóły po porodzie młodej (SN-zeby nie wyszło że miałam cesarke) byłam cała w krwi od tyłka w dół, piżama i łóżko. trochę byłam kapitan Nemo wtedy i mamy ostatnio nawet pytałambo ja mało pamiętam od szycia, mówiła ze jak mnie przewieźli na pooperacyjną to już byłam czysciutka i przebrana. więc nie jest tak źle wydaje mi się.
poza tym dla mnie jest to zawsze argument aby brać kogoś na poród, jeśli mąż nie chce to najlepiej kogoś rezolutnego kto zrobi awanture w takiej sytuacji, a nie bo ja sama urodze i już. oczywiście o ile jest mozliwy poród z kimś
relaks przy "porodówce" 1-2 miesiące przed porodem??

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
o kurcze... masakra

ja ostatnio przeglądałam watek mamuś styczniowo-lutowych i byłam zdziwiona, że chyba żaden maluch nie przekroczył 4 kg Mam nadzieję, że u nas będzie podobnie

i gratuluje zakupów

wogóle wam zazdroszcze tych zakupów, ja tylko troche ciuchów kupiłam, otulaczek i komode do pokoju. brakuje mi tylko reczników dla małego, przewijaka i z jakąś koszulą bym zaszalała. podobały mi się te co dawałyscie linki. bo mam tylko jedną nowa, jedna obowiazkową z zyrafą , i z bocianem.

laski z styczniowo-lutowych to chyba zbyt intesywnie sprzatały i bawiły sie na Sylwestrze, mało która doczekała do terminu, a po to juz chyba tylko z 3, cwaniary...

Edytowane przez trolla2405
Czas edycji: 2013-01-17 o 09:24
trolla2405 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując