Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-17, 08:19   #3665
emi_lka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cześć!

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Cześć,

Betti, bardzo fajne inspiracje, zapisałam sobie w kompie

Sporo szarego na ścianach - to też mi się podoba, ale wydaje mi się, że może być ciężko dobrać kolor, jeśli się człowiek nie zna, żeby nie wyszło ponuro i zimno. Beże i jasne kolory z ciepłej palety będą pewnie dawały wrażenie przytulności bardziej niż szary, ale nie powiem - kusi mnie też szarość jasna.
Ścianę z cegiełek lub piaskowca jasnego chciałabym chyba zrobić na klatce schodowej.
Nie potrafię jeszcze określić, jaki drzwi. Widziałam ostatnio sporo wnętrz z białymi i nawet mi się to podoba, ale tż się krzywi a rodzice mówią, że białe drzwi kojarzą im się z czasami komuny i takimi drzwiami zwykłymi z płyty, no i sama nie wiem. Wejściowe są drewniane brązowe a okna są na zewnątrz brązowe a wewnątrz białe - trochę dziwnie, ale nie mogę tego zmienić.

Mamy chyba podobny gust, jeśli chodzi o jasne, ciepłe wnętrza (choć ja akurat szarości i kolorowi tektury mówię nie ).
Białe drzwi i białe wysokie listwy bardzo mi się podobają, choć warto rozważyć czynnik praktyczny tu.
Co do piaskowca, cegiełki - to kiedyś też mi się podobał, dopóki nie zauważyłam przeglądając inspiracje na decorii i leroya merlin, że w co drugim mieszkaniu się to pojawia. Straciłam sympatię ostatecznie do tego rozwiązania.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Widzę efekty ćwiczeń i w miarę racjonalnego odżywiania: prawie 1,5 mniej, bardziej płaski brzuch i gładszy tyłek
Super
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora