Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-17, 09:43   #3669
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Daleka jestem od formułowania powinności
Raczej uzasadniałam utratę swojego zainteresowania przez opatrzenie

Aktualnie jestem zwolenniczką personalizacji wnętrz - czyli więcej osobistego rysu wśród rozpowszechnianych pomysłów, rozwiązań.
Stąd np. opcja zdjęć, książki na jakimś ciekawym wtopionym w ścianę regale, jakieś dobrze zrobione kolaże, pamiątki z podróży, tkaniny, czy obrazy - ale nie tryptyczki itp.
Sama ciągle mam gołe ściany, bo poluję na obrazy... ale jestem już blisko zapełnienia.
Ściany z kamieniem/cegłą lub fakturą/tapetą - ok., ale tu bym celowała w nieoklepane opcje...
ja bym chętnie też celowała w nieoklepane opcje, ale nie wiem, czy się uda. Oglądałam też tapety, jedna mi się nawet bardzo spodobała, ale rolka kosztuje ponad 500zł, więc odpada. Podobają mi się duże współczesne obrazy, na których widać fakturę, na pewno wyglądałyby super na gołej ścianie, ale kto mi to zrobi w konkretnej kolorystyce za niewielkie pieniądze?
Nic to, szukam dalej

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Paleta NCS jest to wzornik kolorów, taki standardowy - mają w każdym sklepie z farbami i zmieszają Ci to, co będziesz chciała.

Na ścianie może być tapeta, drewno, panele z betonu architektonicznego, kamień, specjalne panele przestrzenne, np. takie, jak w załączniku.
To pierwsze mi się podoba. Co to? Skąd to?
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora