Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-17, 12:46   #1110
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
mala_czarna ten z tulipanami
oj kochana = jak tulipany, goździki i piwonie to ja mam całe setki ich, uwielbiam
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy zobaczyć restauracje. Trochę jestem rozczarowana cenami. Liczyłam na to, że cena 200zł/osobę to cena z poprawinami, a tu niekoniecznie. 205 zł na łebka, bez poprawin, więc przy naszych 100 osobach... W dodatku na wiosce... To ciekawe ile w dużych miastach trzeba zapłacić. Trudno muszę zejść na ziemię i dostosować się do budżetu naszego, najwyżej nie będzie to piękny hotel tylko sala bankietowa i już.

Jak wygląda u Was cennik na osobę w 2014 roku?
to sporo, ja mam co prawda 195zł ale mam obiad (z przystawką i deserem), 3 ciepłe kolacje, napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń, wiejski stół w cenie, beczke 50l piwa, wino do obiadu, zimną płyte (kilka rodzajów sałatek, wędlin, chleba, ryb, deska serów), dodatkowo lody.

Sama mam kupić tylko wódkę i ciasta.
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Hej piękne, miałam tragiczną noc, TŻ się pochorował, kaszlał, ja nie spałam a potem zaczął przez sen wyzywać swoją siostrę
podświadomość wygrywa z wyrozumiałością
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
A ile rodzajów placków planujecie mieć? U nas i tak nikt tego nie je...
u nas w sumie się je i to sporo, ja chce mieć około 8 blach, każdy inny rodzaj.

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora