Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-17, 20:22   #82
wloszka8
Raczkowanie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cześć dziewczynki, witam się z Wami w nowym wątku, wybaczcie, że tak zaniedbałam, trochę Was podczytywałam, ale tak na szybko jutro mój ostatni dzień pierwszego tygodnia mojej nowej pracy tak więc po poukładaniu sobie wszystkiego biorę się za nadrabianie

gawa
widziałam zdjęcia Kenia to moje marzenie, tylko gorzej namówić TŻ bo obawia się tych wszystkich tropikalnych chorób... mogłabyś napisać coś więcej na ten temat? i tak mniej więcej (oczywiście jeśli masz ochotę podać taką informację ) jakie są orientacyjne koszty takiej wycieczki?

JJJustynAAA sprzątanie wykańcza... tak więc rozumiem, że się odechciewa, ale jak będziecie siedzieć w ślicznym, urządzonym mieszkanku to będziesz miała poczucie, że warto było się tak namęczyć

katie99kasia ja już kilka razy wystawiałam na allegro, ale w okresie npaździernik-listopad, a to ślubny okres raczej nie jest i chyba dlatego nie poszła, ale postanowiłam zadzwonić do paru komisów i popytać...
mnie też się właśnie zaczyna sesja no i też nowa praca, ale na szczęście kierownik pozwala mi się uczyć w czasie wolnym od pracy, ale wiadomo co to za nauka... od letniego semestru piszę pracę magisterską po licencjacie i jeszcze nam powiedzieli, że mamy okazję też wcześniej obronić inżyniera... tak więc pisanie dwóch pracy jednocześnie mnie czeka, ale co tam, trzeba coś w życiu osiągnąć i zdobywać nowe cele

jojla fajny kolorek też mam podobny w przedpokoju, a trochę ciemniejszy w salonie... kurcze obiecałam fotki, ale to może jutro bo praca mnie pochłonęła i zapomniała o tym

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora