2007-03-08, 14:46
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa
witam was dziewczyny chyba jestem juz gotowa do was wrócic, ale do starań narazie sie nie chce wpisywać, zreszta nadal czekam na @ skonczyłam brac luteine i czekam. 
|
SUUPER cieszę się bardzo Nikito
Cytat:
Napisane przez jolineczka
A ja właśnie się dowiedziałam, że moje dobra koleżanka z czasów liceum wychodzi za mąż bo wpadła. Wątpie czy śpieszyło jej się do zakładnia rodziny. Była z tych antyrodzinnych i antydzieciowych. Życzę jej wszystkiego naj, ale i tak twierdzę ze to niesprawiedliwe.
|
Cytat:
Napisane przez adatka
dziewczyny dziekuje wam za wszystkie kciuki  -niestety test negatywny
to by bylo za piekne zeby bylo prawdziwe
|
Adatko tak mi przykro, myslałam że chociaż Tobie się uda.
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa
Madziorka dzowniłam do Novum biopsja kosztuje 1600zł wiec narazie na luz bierzemy i nic nie robimy, może za pare miesięcy.
A i na Dzień Kobiet @ do mnie wreszcie przylazła 
|
1600 to nie tragedia, myślałam że to droższe jest
a ja na dzień kobiet dotałam zyczenia od tż, a wieczorkiem pewnie z kwiatkiem przyjedzie.
aha no i dzisiaj tż idzie oddać wiecie co na badanka, jutro powinny być wyniki. o ile Pani w laboratorium bedzie miała czas dla niego, bo on to wszystko na ostatnią chwilę.
mam pytaie do Wa: czy myślicie że owu można mieć zaraz kilka dni po @ bo mnie się wczoraj skończyła i przed chwilą zauważyłam u siebie płodny śluz. w poprzednim cyklu też tak było. no i ochotę na przytulanki mam.
|