2013-01-20, 00:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Napisane przez Princesska22
Wiesz. Jak sie kogoś kocha prawdziwie to nie ma ze za rok czy ileś! Kurczę...moja rada jest taka żebys jednak go olała i skupiła sie na nowych znajomościach...dopoki tego nie zrobisz to Cię to będzie blokować...
Czasami się zdarza że ludzie znowu sie schodzą po długim czasie, ale wg mnie rzadko sie to zdarza i ja bym sie tym nie kierowała.
Ja bym mu teraz powiedziala tak, ze albo próbujemy jeszcze raz TERAZ albo na zawsze zrywamy kontakt...jak sie kocha to chce miec tę osobę przy sobie...a nie ze moze za rok, a najlepiej w lecie, wtf?....
|
No cóż też tka uważam, że jak się kocha to się nie czeka nie wiadomo na co.. Niby jest takie powiedzenie że jak kochasz to puść wolno ale to chyba nie do mojej sytuacji. Jasne, że się schodzą ale to z przypadku i w specyficznych okolicznościach.. Narazie się nie będe do niego odzywać. Jak się odezwie to mu to powiem. Jak nie to nie.. W sumie to nei wiem czemu teraz nie dzwoni do mnie. W ost weekend dzwonił prawie codziennie ale ja nie mialam czasu odebrać i oddzwaniałam po godzinie to on odbierał zamieniał zemna dwa słowa i gadał że musi kończyć bo nie ma czasu teraz. No cóż.. Wyjade mu z takim tekstem jak mówisz.. że albo teraz albo nigdy bo rzeczywiscie nie ma się co kiwać i dawać nadziei nie wiadomo na co.. Ciekawe co powie..
|
|
|