Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zgubił obraczke... :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-20, 15:11   #91
Duszaniola
Wtajemniczenie

Dot.: Zgubił obraczke... :(

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Jaka ty jestes zabawna naprawde...powiem tak zaden przedmiot nie zniszczy maszego malzenstwa czy milosci i przykro mi ze zadna z tu obecnych osob nie zrozumiala sedna tej sprawy...ale coz krotkowzrocznosc i jak dla mnie niedojrzalosc...zguba mogla sie przydarzyc i mnie i jemu trudno stalo sie ale sztuka przepraszania to juz zupelnie co innego nie mowie tu o niewiadomo czym zwykle przytulenie zalatwia sprawe...to co ja przezylam przez to to moja sprawa...a wasze oceny ze jestem histerczyka ok mozecie mowic co chcecie jest wolnosc slowa wy to widzicie tak ja inaczej...taki jest wlasnie ten zasrany swiat sadze ze to pokolenie nie ma poszanowania do niczego ile lat ma wiekszosc z was 18 ? niewazne wy nie rozumiecie sprawy a trudno to tylko kawalek metalu powiedzialabym o zgubie klucza...oceniliscie mnie jak jakas histerczke dla ktorej obraczka to swietosc a tu chodzilo o cos zupelnie inneg...symbol byl wazny ale jesli po takim czyms ktos nie umie sie przyznac i zwala wine na ciebie a potem jeszcze oscentacyjnie cie olewa bo jaka ty nie jestes zla kazalas mi jej szukac maskra kazdy by sie wypial spadla po co mam sie schylac...masakra kazala mi jechac jej szukac kto by tak zrobil zadna z was by tego nie zrobila...od razu mam leciec i zamawiac nowa jeszcze tego samego dnia najlepiej....a wspolczujcie mu bo jestem okropna zona taka wymagajaca ze mnie histerczyka....
Ale za co on miał Cię przepraszać? Przecież nie zrobił nic złego, nie jego wina, że obrączka mu się gdzieś zapodziała.
Ja naprawdę nie rozumiem, co Ty aż tak przeżywasz, że spać nie mogłaś i się tyle nerwów najadłaś.
I niedojrzała jesteś Ty, bo się czepiasz chłopa nie wiadomo o co. Jakby Ci na złość zrobił.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora