Ja nieraz w nerwach rzuciłam telefonem podczas gdy musiałam napisać szybko sms a klawisze nie reagowały
Współczuję Ci tych stresów w pracy
Ja joannie mówię stanowcze NIE !! Popaliła mi włosy

Osobiście polecam vincent ledier intensive, bo włosy przy zmywaniu go są fajne, mięciutkie takie, jakby się odżywkę spłukiwało a nie rozjaśniacz No i mam wrażenie że nie niszczy włosów tak bardzo.
Bunny a to mogłabym zmieszać syossa 8-52 z serii pro nature, z syossem 9-1 z serii professional performance? I mówiąc na pół masz na myśli że po połowie tubki z każdego? I na jakiej wodzie jak coś? A w lutym mogłabym robić mieszanką alfaparfu 8.1+9.1 dla dalszego ochładzania koloru?
Przepraszam że tyle pytań zadaję ale potem nie wiem kiedy będę miała okazję wejść na forum
Trzymaj się, i tak Cię podziwiam, bo jesteś naprawdę silną kobietką

Mnie zawsze jak zaczyna coś łapać to piję herbatę z miodem, cytryną, cynamonem i imbirem, fajnie rozgrzewa, a do tego jak już masz jakieś objawy najlepiej bierz jakiś gripex, fervex czy coś, bo to by była masakra jakbyś jeszcze Ty się pochorowała
U mnie nie, śnieg stoi i się topi (na szczęście)
Ja bym na Twoim miejscu wzięła tego pieska, tymbardziej że możesz go uchronić od schroniska