Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-20, 19:14   #866
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

tak na szybko:

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
oby wszystko się jakoś ułożyło

Bunny możesz mi pomóc?
asia to wyjdzie jasniej ciut i chlodniej. choc nie wiem jak ich platynowy moze byc zolto u ciebie

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
Hejka laseczki
wyobraźcie sobie ze dostałam propozycje ze moge przygarnąc pieska bo moja koleżanka wyjeżdża z polski na stałe i nie ma go gdzie zostawić no i nie wiem co robić, ta sunia jest młoda rok dopiero bedzie miała.... Co myślicie, to jakiś znak????

jesli będzie mnie wkurzał to sprzedam i kupie zwykły
pewnie ze znak! bierz psiaka i daj mu kochajacy dom!

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Ja nieraz w nerwach rzuciłam telefonem podczas gdy musiałam napisać szybko sms a klawisze nie reagowały

Współczuję Ci tych stresów w pracy

Ja joannie mówię stanowcze NIE !! Popaliła mi włosy Osobiście polecam vincent ledier intensive, bo włosy przy zmywaniu go są fajne, mięciutkie takie, jakby się odżywkę spłukiwało a nie rozjaśniacz No i mam wrażenie że nie niszczy włosów tak bardzo.

Bunny a to mogłabym zmieszać syossa 8-52 z serii pro nature, z syossem 9-1 z serii professional performance? I mówiąc na pół masz na myśli że po połowie tubki z każdego? I na jakiej wodzie jak coś? A w lutym mogłabym robić mieszanką alfaparfu 8.1+9.1 dla dalszego ochładzania koloru?
Przepraszam że tyle pytań zadaję ale potem nie wiem kiedy będę miała okazję wejść na forum

Trzymaj się, i tak Cię podziwiam, bo jesteś naprawdę silną kobietką Mnie zawsze jak zaczyna coś łapać to piję herbatę z miodem, cytryną, cynamonem i imbirem, fajnie rozgrzewa, a do tego jak już masz jakieś objawy najlepiej bierz jakiś gripex, fervex czy coś, bo to by była masakra jakbyś jeszcze Ty się pochorowała

U mnie nie, śnieg stoi i się topi (na szczęście)

Ja bym na Twoim miejscu wzięła tego pieska, tymbardziej że możesz go uchronić od schroniska
zalezy ile farby ci trzeba na cale wlosy- bo albo pol tego i tego po pol tubki, ale jak malo tej mieszanki to rozrobic jedna taka druga taka, zmieszac wszystko razem i na glowe oksy daj z tych syossow oryginalne, a potem mozesz przejsc bez problemu na alfe.

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
dodaję świeże kłaki i sama już nie wiem co myśleć
Raz jestem zadowolona, a niedługo potem, że do dupy, bo żółtawo przy odroście.
mnie sie podobaja

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Pokaż wiadomość
jakim rozjaśniaczem najlepiej to zrobić?? potem mam nałożyć Wellaton 12 i zmieszać go z tym popielatym blondem tej samej firmy - 9 ?? Bo czytałam że tak najlepiej zrobić by nie były żółte. Czy inaczej mam to zrobic??

A moze Palette A 10 który polecasz na blogu?? CHyba ze zrobić mieszanke, którą TY uzywasz - Palette 219 + a10. Widziałam że daje mocny kolor jasnego blondu??

Chcę piękny blondzik , jasny , wosy mogę podciąć :
ja nie radze robic dekoloryzacji rozjasniaczem a potem klasc farb superrozjasniajacych- murowane kruszenie sie wlosow i zniszczenie ekstremalne
wellatony mozesz sobie rad nawet 9/1 z 12 albo z 10 ale to i tak wyjdzie ci blond nie jasniejszy jak poziom 8/9.