Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-08, 18:31   #6227
Anka :)
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanko dziewuszki: zastanawia mnie czy Avon juz nie oferuje kremu z silkonem do rak??? One zawsze byly w takich fajnych roznych kolorowych opakowankach, a teraz widze, ze taka game opakowan ma krem glicerynowy intensywnie nawilzajacy - ale to chyba inny kremik, nie??? Co sie stalo z tym silikonowym???

A w ogole to udalo mi sie jeszcze zamowic rzeczy z K03, tylko kremu do rak z ostatniej strony za 3,90 nie bylo:
- cien zlociscie polyskujacy Plum - z kolorkiem to chyba nie bardzo trafilam, troche za ciemny, ale moze da sie jakos pomieszac czy rozetrzec, bo w ogole cien fajny, robi pozytywne wrazenie a czy Wam tez tak grzechocze cos w srodku aplikatorka???
- perelki brazujace - ajajaj sprawiaja wrazenie bardzo ciemnych i ceglastych , musze sie nauczyc nimi operowac, bo na razie podchodze z lekka rezerwa, a tak bardzo chcialam je miec,
- balsam do ust walentynkowy - pachnie ladnie, jakby wisniowo, ale oczywiscie kolorek nadaje sie tylko "po domu" ,
- poza tym wzielam kuracje odbudowujaca i maseczke odbudowujaca AT - maseczki jeszcze nie uzywalam, a kuracje stosuje "po swojemu": wcieram we wlosy na noc albo "po domu", bo mi sie wlosy w nocy wysuszaja na wior i lamia, moze to cos pomoze, zobaczymy
tak w cieniu zlociście połyskującym nam też coś grzechocze