Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-20, 20:55   #1510
dzinek
Wtajemniczenie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
No tak tylko dziewczyny tu chodzi o to, że Dzika napisała, że nie wie o co chodzi dziecku - Wy wiecie. Jak nie otwiera buzi to może dziecku chodzić o coś zupełnie innego.

A jeśli chodzi o ulewanie to moja też ulewa, pomimo że jest głodna - tak też się zdarza . Ja to tłumaczę sobie tym, że pewnie ma mały żołądek a duże potrzeby. Często jest tak, że muszę przerwać jedzenie ponosić kilka minut i znowu wciąga butlę dalej. Jak nie doje to jest ryk. Także dla mnie to że ulewa nie jest równoznaczne z tym że jest najedzona.
zdarza sie czasto przy butli bo dziecie je b szybko, przy cycu przewaznie po jedzeniu
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
a co to za zastrzyki? na co?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

uuuu, biedactwo, zdrówka życzę

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

może kropelką kropeleczka na czubeczku i już wszystko w porządeczku
zatrzyki to oksytocyna na bol, i "kamienie"
, ma dzialanie uboczne takie ze rozszerza przewody mleczne, a u mnie mleko b ciezko wyplywalo az mialam w lewej piersi zastoj, doraznie dostalam dwa razy, i jeszcze jakisc gratis, b fajny lekarz sie mna opiekowal, efekt porazajacy
polozna laktacyjna sugerowala mi butle przed tym, i po wykluczeniu grzybicy wydedukowala problem z naczyniami
boli mnie od zimna i teraz czasem miedzy karmieniami ale jestem w stanie funkcjonowac

ale to pokretnie napisalam, jakos ciezko mi te moje cycki ogarnac

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora