2013-01-20, 20:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Cytat:
Napisane przez kachula27
|
uffff...........
Ja wlaśnie robię krem co ciasta do przedszkola na wtorek.
laurki moze sami ciachniemy jutro.
Pitrusia - naprawdę dla Kamilki za te prace plastyczne
Cytat:
Napisane przez magdawikp
Iza dokazuje
Izy wymysłów to nie napisze bo jest tego zbyt dużo są i powazne rozmowy
ostatnio zapytała mnie dlaczego moi Rodzice nie zyją a taty zyją? trudne tematy przerabiamy
min co to jest sexi itp
a Grześ ostatnio ma dużo śmiesznych powiedzonek - ale to musiałabym rozmowy opisać bo tylko z konteksty mozna się pośmiać
uwielbia mówić na wszystko "nie ma mowy", no i "kobieto" do Izy i do mnie np. idź stąd kobieto
albo do mnie - mamo ty to jesteś kobieta czy nie jesteś kobieta
no masę jest tego
|
Świetne są dzieciaki
Mój ostatni obwiescił ze on chce miec takiego siusiaka jak tata i ze go sobie w sklepie kupi.... a do mnie czemu ja mam cycki... - no kochanie każda kobieta ma piersi... - tak, ale czemu Ty masz taaakie duże? ( jakby to akurat prawda była....)
Cytat:
Napisane przez gochaa_p
Mamuśki - czy Wasze pociechy piją jeszcze MM ???
|
Tak, ze szklanki lub a lbo płatki lub kaszka ale taka zwyłka gotowana.
Cytat:
Napisane przez kachula27
moj na szczescie nie powtarza akurat tego słowa uffff a czasami mi sie zapomni i rzuce miesem w domu ale za to ostatnio słyszał jak nazwałam jednego kierowce baranem i pozniej bylismy na poczcie ,jeden gosciu odjechal samochodem a Mati na to ....pojechał baran.... zatkałam mu az buzie bo mi sie wstyd zrobiło
|
No nieźle... to jest najgorsze jak dasz wyraz swemu niezadowoleniu przy dziecku - bądź pewna - wykorzysta to... ja kiedyś też nazwałam kierowcę ciulem i potem miałam pytania... "mama a ten też jest ciul? a ten? a ten..."
Idę krem kręcić, bo musi trochę ciacho postać...
|
|
|