Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-20, 21:36   #880
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Dziewczyny tak piszecie o tym CP... dostanę to w aptece bez recepty? Drogi ten cud jest?

Cytat:
Napisane przez guacamole Pokaż wiadomość
A da sie to przelknac?

Pielegnacja jest prosta jak drut, u mnie idzie jak z automatu. 3 buteleczki wylewam na dlon i leci. A te kompresy to tylko 3 razy w tygodniu, bo mniej wiecej myje wlosy co 2 dni . Zalezy mi, by nie podcinac wlosiskow, nim mi nie odrosna choc do ramion i zeby to jeszcze jakos mialo wyglad.
Ja uwielbiałam ten smak, tylko że ja lubię pić zielska Zrezygnowałam z tego tylko dlatego, że pokrzywa zadziałała oczyszczająco na organizm i na twarzy mnie wysypało, jakiś czas po odstawieniu dopiero mi przeszło A ja że mam manię na punkcie mojej twarzy zrezygnowałam Ale jak najbardziej działa, włosy rosły i czułam że były mocniejsze tak jakby Może jeszcze się skuszę, bo jak zetnę włoski będę je chciała od nowa zapuszczać

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
zalezy ile farby ci trzeba na cale wlosy- bo albo pol tego i tego po pol tubki, ale jak malo tej mieszanki to rozrobic jedna taka druga taka, zmieszac wszystko razem i na glowe oksy daj z tych syossow oryginalne, a potem mozesz przejsc bez problemu na alfe.
A co mi tam, rozrobię obydwa naraz, w razie żeby nie zabrakło I tak potem nie będę miała co z resztą zrobić bo w lutym planuję farbować czymś innym. Nie wiem czy widziałaś ale zastanawiam się nad alfaparfem, lorealem excellence albo garnierem nutrisse. Myślałam nad tym żeby początkiem lutego farbować się garnierem 91, a potem pod koniec lutego garnier 81 i potem już cały czas alfa 8.1. Tylko nie wiem czy to mi się sprawdzi? Ta 91 na początek? Nie wiem jak u garniera jest z kryciem i trwałością

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora