Testery palety i stanowiska do testowania
Witam!
Jestem tu nowa ale mam nadzieję że szybko się odnajdę w "TEJ" społeczności. Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę, jeśli nie to proszę o przeniesienie i wyrozumiałość.
Od roku prowadzę mały sklepik-mini drogerię w bardzo małym miasteczku (aż dziwie się że ma prawa miejskie). Do tej pory w asortymencie miałam głównie lakiery do paznokci, przybory do pielęgnacji dłoni i włosów, maseczki, szampony, żele pod prysznic, etc. Miałam również kosmetyki do makijażu ale mało znanych firm. Zaopatruję się w hurtowni w położonym nieopodal większym mieście. Dostawałam różne próbki ale głównie saszetki z kremami, żelami, szamponami, które rozdawałam klientkom. Chciałabym poszerzyć swój asortyment np o produkty INGLOT, ASTOR, etc. ale chciałabym mieć w swojej drogerii palety testerów. Takie plastikowe coś (nie wiem jak to nazwać) co mogę postawić na ladzie i klientka może zapoznać się z kolorem i konsystencją danego cienia, pomadki, różu, etc. Zupełnie nie wiem jak takie coś mogę sobie załatwić, jak się mam do tego zabrać, gdzie uderzyć aby to otrzymać? Proszę o pomoc, może któraś z Was będzie potrafiła mi pomóc.
Pozdrawiam!
Edytowane przez drogeria
Czas edycji: 2013-01-21 o 09:14
|