2005-05-20, 09:14
|
|
Zakorzenienie
|
jakie filtry do Tunezji?
Dziewczyny!30 czerwca lecę na tydzień (dłużej Krsyia nie wytrzyma bez rodziców) do Tunezji i chcę się pięknie opalić - na czekoladkę. Nie chodzę do solarium, pogada u nas różna, a samoopalacze mnie denerwują (śmierdza, plamia, zmywaja się, itp.). ale z tego co czytałam na innych moich wątkach tam jest inny kąt padania promieni słonecznych i łatwo można przesadzić ze słoncem. Mam ciemnobrązowe włosy (teraz farbowane na blond), zielono-niebieskie oczy (paradokslanie w jaśniutkiej oprawie blondynki), skóra łatwo się opala na ciemno, w pierwszej chwili po przedawkowaniu słońca jest czerwona.
Czy dziewczyny o podobnym typie skóry, które były mniej więcej w tamtej szerokości geograficznej i opalały się mogłyby mi powiedzieć czego używały? Chodzi mi o konkeretne produkty - wysokość filtra, producent, co do twarzy , co do ciała,itp. Jadę tylko na tydzień i boję się, że używając jakiś filtrów 30 nie opalę się wrócę blada!!!!
pozdrawiam serdecznie!
p.s.: jestem chora na zapalenie krtani i tylko myśl o tym wyjeżdzie trzyma mnie przy życiu w tej chwili Jak ja kocham słońce, morze, piasek ,ciemną skórę, itp. oj, dostanie mi się od fanek blokerów.... Buziaki dla wszystkich (albo tylko uściski bo jeszcze was pozarażam)
|
|
|