Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jakie filtry do Tunezji?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-20, 09:14   #1
beliczek
Zakorzenienie

jakie filtry do Tunezji?

Dziewczyny!30 czerwca lecę na tydzień (dłużej Krsyia nie wytrzyma bez rodziców) do Tunezji i chcę się pięknie opalić - na czekoladkę. Nie chodzę do solarium, pogada u nas różna, a samoopalacze mnie denerwują (śmierdza, plamia, zmywaja się, itp.). ale z tego co czytałam na innych moich wątkach tam jest inny kąt padania promieni słonecznych i łatwo można przesadzić ze słoncem. Mam ciemnobrązowe włosy (teraz farbowane na blond), zielono-niebieskie oczy (paradokslanie w jaśniutkiej oprawie blondynki), skóra łatwo się opala na ciemno, w pierwszej chwili po przedawkowaniu słońca jest czerwona.
Czy dziewczyny o podobnym typie skóry, które były mniej więcej w tamtej szerokości geograficznej i opalały się mogłyby mi powiedzieć czego używały? Chodzi mi o konkeretne produkty - wysokość filtra, producent, co do twarzy , co do ciała,itp. Jadę tylko na tydzień i boję się, że używając jakiś filtrów 30 nie opalę się wrócę blada!!!!
pozdrawiam serdecznie!
p.s.: jestem chora na zapalenie krtani i tylko myśl o tym wyjeżdzie trzyma mnie przy życiu w tej chwili Jak ja kocham słońce, morze, piasek ,ciemną skórę, itp. oj, dostanie mi się od fanek blokerów.... Buziaki dla wszystkich (albo tylko uściski bo jeszcze was pozarażam)
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując