Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przestój ślubny teraz mamy, ale w marcu znów ruszamy! PM 2013 cz. 38
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-22, 11:27   #295
malamenda2009
Zakorzenienie

Dot.: Przestój ślubny teraz mamy, ale w marcu znów ruszamy! PM 2013 cz. 38

Cytat:
Napisane przez stk Pokaż wiadomość
Malamenda łatwo jest radzić gdy nie jest się w podobnej sytuacji. Masz szczęście że Twój TŻ stoi po Twojej stronie (znam przypadek gdzie teściowa rozwala w ten sposób młode małżeństwo bo On stoi po stronie mamusi), może On pogadałby z mamą, że takie traktowanie Ciebie nie jest w porządku?
w ta sobote wlasnie ma to na zywo wyjasnic, a my tez spotkamy sie wszyscy razem jakos w lutym i pogadamy - tez mi zalezy zeby nie bylo klotni
ja sama mam troche buntowniczy charkater i z moimi rodzicami tez mialam wojny, o to ze byli nadopiekunczy, ale teraz jest wszytko ekstra - tylko wymagalo to od nas wszytkich duzo pracy
a Tz tez licze, ze uzdrowi swoje stosunki w rodzinie, bo ja o szacunek dla mnie umiem walczyc, a on czasem nie widzi, jak jest zmanipulowany...
ale przykro zyc bez rodziny, wiec licze na to, ze to rozwiazemy
dzieki Dziewczynywygadalam sie troche, ale myslalam, ze takie klotnie z przyslymi tesciami to tylko wtrudnych sprawach sie zdarzaja