Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-22, 11:09   #1757
gorzala
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

nie chce niczymobklejacbo to nie moje tylko pozyczylam na pare dni.. generalnie da sie skakac tylko 'lajkonikiem' :P ale najlepiej zawszemi wychodzilo na podwojny skok i nie meczylam sie tak jakprzy pojedynczym;p moze w twoim przypadku 'lajkonik' bylby dobry? Ja pamietam jak miałysmy straszną faze na skakanie w gumę w podstawówce, skakałyśmy nawet na wysokość naszych pach Fajne czasy, teraz pewnie przy wysokości ud miałabym problemy haha... I też trenowałysmy, żeby skakać jak najwyżej, to nie było wcale takie proste

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

to ze niemozeszrobic cwiczen ogólnorozwojowych nie znaczy, ze nie mozesz trenowac jakichś partii ciała np. nóg? przynajmniej mi sie tak wydaje, ale co ja tam wiem

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ja teraz w ogóle nie mogę ćwiczyć, to mięśnie mi chudną?
A nie tłuszcz?
ciezko powiedziec co ci chudnie, ja na ostatniej diecie na ktorej tak duzo schudlam nie cwiczylam wcale, bo mialam zakaz ze wzgledu na te kamory i jakos nie wydaje mi sie zebym z miesni tylko schudla ;p moze i ich ubylo troszke, ale szybko da sie je odzyskac systematycznie cwiczac :P
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora