Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-23, 09:27   #3848
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
wyobrazilam sobie maluszka jak tanczy na kregoslupowej rurce i wyyyygina smialo cialo!

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
hej, hej dawno się nie odzywałam ale podczytuję regularnie. Trzymajcie kciuki, bo o 12 wizyta - połówkowa )
Przez ten głupi cewnik dopadły mnie jakieś dziadowskie bakterie, więc pewnie antybiotyk dostanę.
Nie wiem czy to przez pęcherz, czy przez cewnik ale od poniedziałku czuję, że mam napięty brzuch przy chodzeniu, nie są to skurcze ani nie boli tylko jest uczucie jakbym nosiła z 30 kg w brzuchu. Biorę posłusznie no spe i zobacze co mój gin na to powie.
Mały zaczął mieć swoj rytm dnia, tak wiec o 5 pobudka, nie ma zmiłuj i seria kopniaków w pęcherz
Ostatnio pisałyscie o lekkich wózkach i przez przypadek wynalazłam ten:
http://baby-centrum.pl/p/1548/301/ta...cyjne-3w1.html cena fajna, waga też, duża gondolka tylko za cholercie nie ma o nim nic w necie tj opinii i nie wiem, trzeba by było go na żywo zobaczyć, bo ogólnie jest ok.
kciuki zaciśnięte
a to napięcie to może faktycznie od pęcherza??? dostaniesz coś na to i też przejdzie. i posiłkuj się też magnezem.
wózek wygląda spoko a czy spoko jest - hmm... macała go już któraś? mamy tu takie dziewczyny, które połowę wózków na rynku już organoleptycznie obadały
cloche jest offline Zgłoś do moderatora