2013-01-23, 09:33
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Bry !
Cytat:
Napisane przez oliwka__
ObserwujeCie przeglądałam ceny na ich stronie i może zajrzę albo zrobię zakupy przez sklep internetowy glucka zamówię chyba tam pościel i wypełniacze czyli kołdrę i podusię.
Bo już widzę jak mój tż objeżdża ze mną wszystkie sklepy po kolei w poznaniu 
|
Hehe - no wd mnie ważne to zobaczyć pomacać chociaż jeden rodzaj - czy fajnie zrobiona, jaki materiał - a potem już można kupować on line
Cytat:
Napisane przez Moderna
ahhh jeszcze sie nie chwalilam, ale udalo mi sie kupic na ebayu taka sliczna mate edukacyjna i Fisher Price za polowe ceny - nowka sztuka
Mam nadzieje, ze sie sprawdzi i maluch bedzie chetnie na takiej macie lezal.. macie jakies doswiadczenia, czy taki gadzet sie sprawuje? 
|
Ja słyszałam od koleżanek że wszystko zależy od dziecka, jedne nie chcą zejść, inne zero zainteresowania, ale sama też planuję spróbować, więc za zakup.
Cytat:
Napisane przez Malpka
z gorszych rzeczy to miałam wczoraj wizyte i nie za ciekawie u mnie mam LEŻEĆ! bo szyjka krótka brzuch przy każdym wstaniu twardnieje nawet u lekarki jak przeszłam od krzesła do fotela to ta mi mówi że twardy jak skała, wizyta za tydzień jak się pogorszy to szpital  ale mam nadzieje ze bedzie dobrze
I ciesze się ze mam wizyty na nfz bo ostatnio mam ciągle wizyty co tydzień lub dwa chyba bym nie wyrobiła prywatnie 
|
Dobrze, że już jesteś, a co do szyjki to wiadomo ile się skróciła ? Dostałaś jakieś leki. Jak będziesz leżeć to powinno być ok...choć wyobrażam sobie, że z dzieckiem w domu - ciężej !
Cytat:
Napisane przez monicca1989
Dziewczyny boli mnie brzuch, chwilami dosyć mocno a do tego słysze takie "burczenie" z brzucha, nie jest ono z głodu na pewno. Jest takie ciche, delikatne, kurcze wystraszyłam się.
|
A bardzo boli ? napina się ? a może coś bardzie jelitowego niż od dziecka ?
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
aha dziś równo 35 tydzień! czyli jutro 36 zaczynam 
|
|
|
|