Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-23, 09:33   #3132
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Bry !

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
ObserwujeCie przeglądałam ceny na ich stronie i może zajrzę albo zrobię zakupy przez sklep internetowy glucka zamówię chyba tam pościel i wypełniacze czyli kołdrę i podusię.
Bo już widzę jak mój tż objeżdża ze mną wszystkie sklepy po kolei w poznaniu
Hehe - no wd mnie ważne to zobaczyć pomacać chociaż jeden rodzaj - czy fajnie zrobiona, jaki materiał - a potem już można kupować on line

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

ahhh jeszcze sie nie chwalilam, ale udalo mi sie kupic na ebayu taka sliczna mate edukacyjna i Fisher Price za polowe ceny - nowka sztuka

Mam nadzieje, ze sie sprawdzi i maluch bedzie chetnie na takiej macie lezal.. macie jakies doswiadczenia, czy taki gadzet sie sprawuje?
Ja słyszałam od koleżanek że wszystko zależy od dziecka, jedne nie chcą zejść, inne zero zainteresowania, ale sama też planuję spróbować, więc za zakup.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
z gorszych rzeczy to miałam wczoraj wizyte i nie za ciekawie u mnie mam LEŻEĆ! bo szyjka krótka brzuch przy każdym wstaniu twardnieje nawet u lekarki jak przeszłam od krzesła do fotela to ta mi mówi że twardy jak skała, wizyta za tydzień jak się pogorszy to szpital ale mam nadzieje ze bedzie dobrze
I ciesze się ze mam wizyty na nfz bo ostatnio mam ciągle wizyty co tydzień lub dwa chyba bym nie wyrobiła prywatnie
Dobrze, że już jesteś, a co do szyjki to wiadomo ile się skróciła ? Dostałaś jakieś leki. Jak będziesz leżeć to powinno być ok...choć wyobrażam sobie, że z dzieckiem w domu - ciężej !

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny boli mnie brzuch, chwilami dosyć mocno a do tego słysze takie "burczenie" z brzucha, nie jest ono z głodu na pewno. Jest takie ciche, delikatne, kurcze wystraszyłam się.
A bardzo boli ? napina się ? a może coś bardzie jelitowego niż od dziecka ?

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
aha dziś równo 35 tydzień! czyli jutro 36 zaczynam