2013-01-23, 08:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Cytat:
Napisane przez ewacia85
Dzięki dziewczyny  Pewnie na razie zostane przy ciemnych choć coś czuje ze po porodzie jednak skuszę sie na jakieś pasemka  Farbuję farbą z Joanny -mleczna czekolada, i chyba wychodzi w miarę mój naturalny kolor, gdyż odrosty nawet 2cm są prawie niewidoczne( dopiero po przyjrzeniu się)
Ps Miło mieć prawnika na forum  coś czuje ,że cię tu troche wykorzystamy 
---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------
Dziewczyny ,które mają dziś wizyte -->trzymam kciuki 
|
Też jestem za ciemnymi! 
Cytat:
Napisane przez karolson
Mi sie wydaje ze MUSI do dnia porodu ale MOZE na stale- zalezy jaki pracodawca.
Ja w takiej sytuacji napewno bede miala do dnia porodu. Myslalam zeby sie kryc do 31 marca ale ciezko by mi chyba bylo w 4 miesiacu
|
No właśnie, kiedy zamierzacie powiedzieć w pracy?
Cytat:
Napisane przez pszczoua
Wczoraj późno wróciłam i z wrażenia nie miałam sił pisać. A więc fasolinka jest jedna Niestety - ze względu na mięśniaka macicy jest to ciąża wysokiego ryzyka, także mam o siebie dbać i dużo wypoczywać. Lekarz mówił, że szczęśliwie fasolka ulokowała się z dala od mięśniaka, jednak może on zagrażać w przyszłości ciąży, bo nie wiadomo jak będzie wpływał na rozciągającą się macicę oraz może rosnąć, wędrować itp... Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Chciał mi wypisać L4 ale powiedziałam, że ze względu że pracuję w szkole i nie jest to jakaś ciężka fizyczna praca to nie chcę, ale powiem Wam, że trochę mnie nastraszył tymi mięśniakami... Chciałam pracować do końca roku szkolnego, ale nie wiem czy nie pójdę na zwolnienie wcześniej...
|
Może warto to rozważyć. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok 
Cytat:
Napisane przez t_89
A mnie chyba bierze przeziebienie ;/ macie jakies domowe sposoby zeby sie tego pozbyc  ?
|
Z leków rutinoscorbin i paracetamol można i Tantuum Verde na pewno.
Z domowych? Czosnek, ciepła herbata, kocyk i się wygrzać
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)
Gluten, Sugar & Meat Free 
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
|
|