Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-23, 11:11   #2406
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ja wiem, że strasznie często najeżdżam na matki, ale ciągle spotykam je po prostu dziwne ;|siedzę wczoraj u lekarza, paskudnie się czuję, podchodzi do mnie dziecko, i zaczyna klepać w kolano. Trochę mnie wysztywniło, bo jak wiadomo dzieci nie lubię, ale uśmiechnęłam się do malucha i zaczęłam wzrokiem poszukiwać mamusi. Znalazłam - na oko z 2 lata starsza ode mnie. Dziecko mnie zaczepia, a ta gada przez telefon. I nic. Okej, dziecko poszło zaczepiać kogoś innego, nic się nie stało, jest dobrze, siedzę dalej. Po chwili przychodzi ten sam chłopczyk i zaczyna mnie ciągnąć za bluzę, żebym gdzieś z nim poszła. Tutaj już mi się troszkę ciśnienie podniosło, ale przecież to tylko dzieciak. Nie wstałam, popatrzyłam na matkę, ona na mnie, i zaczęła wołać "ksawciu! ksawciu zostaw DZIEWCZYNKĘ". Ksawcio nic sobie nie robił z nawoływań mamusi, i zaczął mi włazić na kolana. No ej, jeśli zaczepianie jestem w stanie znieść, to po prostu zapytałam, czy mogłaby go wziąć, a ona na to pełna oburzenia podeszła wolnym krokiem, wzięła Ksawcia i usiadła trochę dalej.
mnie też wkurzają takie matki. Dziecko sobie lata, zaczepia ludzi, a ona ma to gdzieś, bo TO PRZECIEŻ DZIECKO.

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
ohhh u mnie jest to samo....
Normalnie w szoku byłam jak zobaczylam jakie walki są u mnie w bibliotece... a zaznacze, że ja tam chodziłam w listopadzie, październiku co jeszcze sesji nie było.... Raz nawet foto zrobiłam....godina 7.55 cyli 5 minu przed otwarciem.....i wyobraźcie sobie jakie są walki o miejsce
A o tym co sie dzieje podczas sesji słyszałam aby z opowieści... ja nie mam cierpliwości
I ttak jak pisałyście większość ludzi zajmuje się głupotami niż nauka....90% ludzi z laptopami siedzi na fb
A najbardziej to mnie wkurza zajmowanie miejsc dla znajomych, którzy czasami przychodzą po kilku godzinach.....raz obok mnie była dziewczyna i myślałam, że trzyma komuś miejsce...nawet kilka osób pytało a ona mówiła, że zajęte....potem poprostu zrozumiałam,że miała tyle notatek, że potrzebowała dwa miejsca.... co za tupet.....
ech, u mnie w czytelni na szczęście dostaje się numerek i nie możesz się rozsiąść na kilku siedzeniach.

Dziwią mnie ludzie, którzy wpychają się do kolejki. Nie obchodzi mnie to, że oni coś chcą, ja byłam pierwsza i może mi się spieszy. A później wielkie oburzenie, jak zwracam uwagę, że teraz jest moja kolej. No ale przecież on jest starszy/wyższy/ładniejszy/spóźniony.

Wkurzają mnie kobiety w jednym ksero. Spieszyło mi się na zajęcia, chciałam wydrukować pracę, ale oczywiście w tym dniu babka musiała się spóźnić 20 minut, otworzyła ksero i wlazła do kanciapy, żeby zrobić sobie kanapki i kawę. A ja czekam i patrzę sobie jak mi upływa czas.
A ona jeszcze z łaską bierze ode mnie pendrive'a i robi taką minę jakby za karę musiała mi wydrukowac pracę. No matko, skoro nie lubisz ludzi to zostań księgową, albo kimś kto nie ma kontaktu z ludźmi
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora