2013-01-23, 14:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezerwatywy - naprawdę SKUTECZNA metoda antykoncepcji ;)
Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka
wontrubka po Twojej ostatniej wiadomości stwierdzam, że chyba sytuacja między Tobą a Twoim Tż się poprawiła?
|
no troszkę ale jednak nadal twierdzę, że jest ponurakiem strasznym
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia
ja tak z innej beczki
od samego rana zastanawiam się co mógłby znaczyć mój sen. otóż śniły mi się zmarłe babcie jedna 4 lata temu zmarła, a druga 4 miesiące temu, najpierw ta co zmarła wcześniej chodziła sobie przy lasku, który jest koło mnie, potem przyszła do nas i jadła z nami obiad, ale przy stole nie było jej już widać, a druga ta co niedawno zmarłą, że nagle przewróciła się i ja ją złapałam, ale umarła w moich ramionach...
nie mam pojęcia o czym może to świadczyć, wierzycie w takie jakieś przesłania od zmarłych 
|
nie mam pojęcia... ale chyba jak przesłanie, to próbowałyby Ci coś powiedzieć, jakoś przekazać wiadomość... a tak? moze po prostu dużo o nich myślałaś, bo był dzień babci i to znalazło odbicie w śnie..?
Cytat:
Napisane przez Akcila
Własnie jestem w tym samym okresie- TŻ-et się nie stara i do tego co się odzywam to mnie ucisza, bo gra/gada na fejsie z bratem/coś piszę i mu przeszkadzam. Jakoś 1,5 roku mu nie przeszkadzało a teraz tak. I też np. o przytulanie czy coś się muszę dopominać. Oczywiście awantura już była i chyba coś zrozumiał, ale czas pokaże. 
|
Dokładnie! mój dwa lata temu był zupełnie innym człowiekiem. Czuły, kochany, zabawny...
|