2013-01-23, 21:43
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
byliśmy dziś na USG. Młody waży już 1950g i wygląda na to, że wszystko jest ok.
|

Agnjeska Twoje zdrowie !!
Cytat:
Napisane przez jolanT
ale serce matki zawsze ciepłe, zawsze wielkie, zawsze chętne do pomocy!
i to się na szczęście nie zmienia  zawsze może się dokształcić..
dla mnie sam fakt, że przemierzy 1100km i będzie ze mną i wnusią- ta obecność- to już bardzo wiele 
.
|
I to jest piękne właśnie 
Cytat:
Napisane przez maria28
Cześć laski!
Ja nie ogarnę wątku. Najwyżej mnie usuniecie 
W nowej pracy mam zapieprz. Zaczynam wcześniej, wychodzę po godzinach, nie wiem, czy do domu nie zacznę brać pracy, więc ogólnie lipa. Ledwo żyję.
Przynajmniej podpisaliśmy akt notarialny, więc mamy już swoje mieszkanie na papierze.
Mam nadzieję, że żadna nie trafiła na porodówkę przedwcześnie 
|
No to trzymam kciuki żebyś dała radę z tempem, póki co żadna nie rodzi :P
Cukrzycowo:
A ja po wizycie, jeszcze mam co nieco pokombinować z porami posiłków i się wstrzymać z insuliną, no i jakieś tam pierdoły - jak zadziałają dam znać . Zobaczymy co da się zrobić bo na te nocne pomiary nie ma się szczególnego wpływu i chociaż ogólnie pan dr uważa, że takimi wychyleniami jak 93 nic dziecku nie zrobię, to jest rekomendacja polskiego tow diabetologicznego i nie może mnie leczyć inaczej w razie w, ale na razie jest opcja że się tam przeniosę - nie czekałam na wizytę, pan gadał ze mną 40 minut, a wszystkie badania mam i tak darmowe w pakiecie... więc chyba sobie dam spokój z tymi kolejami na Kopernika póki co, bo nie mam na to nerwów szczerze mówiąc, a tu przynajmniej mi gość wyjaśniał dlaczego coś działa lub nie działa, a nie powtarzał jak mantrę że tak trzeba i tyle. Następna wizyta za tydzień !
Edytowane przez ObserwujeCie
Czas edycji: 2013-01-23 o 21:46
|
|
|