2013-01-23, 20:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vampire Diaries część 7
Klaroline jest pomysłem tak absurdalnym i naciąganym, że słów brakuje To kuriozalne, żeby wiekowy facet latał za nastolatką, która nie grzeszy ani wybitnie światłym umysłem, ani ciekawym charakterem. A już sposób, w jaki się za nią zabiera... przecież nie przeleżał w trumnie setek lat, musiał poznawać jakieś inne kobiety 
Podobnie kretyńskie jest potencjalne "nawrócenie" Klausa na jasną stronę i przyłączenie do Scooby Gangu z Mystic Falls. Lepiej, żeby ktoś go humanitarnie ubił, zanim do tego dojdzie.
No i ogólnie nie lubię tego powszechnego wybielania postaci - że jest zły, bo kiepskie dzieciństwo, bo złe relacje z rodzicami, bo cośtam. Nie może być tak bezinteresownie zły? Bez szczególnego powodu, po prostu dla frajdy.
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------
Cytat:
Napisane przez agniesiaa
Ja bym chciała wampirzego Wenta Millera  ktoś odpowiedni dla mojej kategorii wiekowej 
|
Dla mojej kategorii wiekowej też odpowiedni, ale to jednak nie to Jak ma być stereotypowo wampirycznie, to musi być wychudzony, z zapadniętymi policzkami oraz posępną miną... stanowczo domagam się jeszcze czarnego wdzianka z okultystycznymi symbolami i rozmazanego makijażu oczu (no bo skoro "gwiazda rocka"...)
|