Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Vampire Diaries część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-23, 20:54   #2139
malagaw
Zakorzenienie

Dot.: Vampire Diaries część 7

Klaroline jest pomysłem tak absurdalnym i naciąganym, że słów brakuje To kuriozalne, żeby wiekowy facet latał za nastolatką, która nie grzeszy ani wybitnie światłym umysłem, ani ciekawym charakterem. A już sposób, w jaki się za nią zabiera... przecież nie przeleżał w trumnie setek lat, musiał poznawać jakieś inne kobiety
Podobnie kretyńskie jest potencjalne "nawrócenie" Klausa na jasną stronę i przyłączenie do Scooby Gangu z Mystic Falls. Lepiej, żeby ktoś go humanitarnie ubił, zanim do tego dojdzie.
No i ogólnie nie lubię tego powszechnego wybielania postaci - że jest zły, bo kiepskie dzieciństwo, bo złe relacje z rodzicami, bo cośtam. Nie może być tak bezinteresownie zły? Bez szczególnego powodu, po prostu dla frajdy.

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Ja bym chciała wampirzego Wenta Millera ktoś odpowiedni dla mojej kategorii wiekowej
Dla mojej kategorii wiekowej też odpowiedni, ale to jednak nie to Jak ma być stereotypowo wampirycznie, to musi być wychudzony, z zapadniętymi policzkami oraz posępną miną... stanowczo domagam się jeszcze czarnego wdzianka z okultystycznymi symbolami i rozmazanego makijażu oczu (no bo skoro "gwiazda rocka"...)