Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaka mam być w związku ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-24, 02:18   #2
normalnyFacet
Zakorzenienie

Dot.: Jaka mam być w związku ?

Cytat:
Napisane przez ciekawska90 Pokaż wiadomość
przedstawię krótko sytuację ; poznałam Mężczyznę,jednym słowem miłość od pierwszego wejrzenia.Znamy się (jesteśmy ze soba 2 miesiace) mielismy już okazję mieszkać razem bo bylismy Razem ze znajomymi na wycieczcce.Wiem,że to szybko jak na tak krótką znajomość,ale spaliśmy już razem ( sexu nie było ) zwyczajne przytulańce,buziaki,wspól ne marzenia.Chłopak jest na prawdę bardzo szczery w tym co mówi...Płynie od niego dobro...
I teraz pytanie Kochane ; Chciałabym Go troszkę oduczyć nałogów jakie ma ,a mianowicie ; lubi imprezy i papierosy.Cały czas powtarza,ze jestem najwazniejsza dla niego .... ze rzuci to ... a na imprezy będzie chodził ze mną i od czasu do czasu z kumplami.Dodam,że wkurza mnie w Nim to,że jak widzi laskę w tv to ją komentuje ..jaka to ona piękna.... Ściska mnie w środku i udaję,że mnie to nie rusza i też chwalę innych Facetów.
Ogólnie jest zazdrosny bo to widać.Boję się z im iść do łózka chociaz ochote mam na to wielką,ale obiecałam sobie,że jeszcze poczekam i On to szanuje.Nie naciska.
Kobietki ja nadzwyczajniej w świecie boje się być w tym związku bo już raz w życiu się sparzyłam,boję się,że sobie nie poradzę,że będę zbyt uległa.Dajcie mi jakąś receptę proszę.

On jest na maxa bezpośredni ; potrafi mi np.powiedziec co go pociąga w kobietach...
Szczerze ja tu przyszłości nie widzę..
Ludzi albo się akceptuje takimi jakimi są (i nie pisze się postów na wiżażu ) albo nic z tego nie wychodzi, a nie wychodzi bo Ty już chcesz go zmieniać. Tobie pewne rzeczy nie odpowiadają, a on raczej problemu w tym nie widzi. Ty masz pewne wyobrażenia o facecie swoim, a jego osobę chcesz nijako "podciągnąć" pod te kryteria. TAK SIĘ NIE DA od raz Ci piszę

Ewentualnie możesz dać znajomości czas.. BYĆ MOŻE te jego "wady" zaakceptujesz, jak nie to odejdź, bo ludziom (z reguły) trudno zmienić pewne przyzwyczajenia tym bardziej dla kogoś, kiedy inna osoba mogłaby natomiast te "wady" akceptować

Edytowane przez normalnyFacet
Czas edycji: 2013-01-24 o 02:21
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując