przedstawię krótko sytuację ; poznałam Mężczyznę,jednym słowem miłość od pierwszego wejrzenia.Znamy się (jesteśmy ze soba 2 miesiace) mielismy już okazję mieszkać razem bo bylismy Razem ze znajomymi na wycieczcce.Wiem,że to szybko jak na tak krótką znajomość,ale spaliśmy już razem

( sexu nie było ) zwyczajne przytulańce,buziaki,wspól ne marzenia.Chłopak jest na prawdę bardzo szczery w tym co mówi...Płynie od niego dobro...
I teraz pytanie Kochane ; Chciałabym Go troszkę oduczyć nałogów jakie ma ,a mianowicie ; lubi imprezy i papierosy.Cały czas powtarza,ze jestem najwazniejsza dla niego .... ze rzuci to ... a na imprezy będzie chodził ze mną i od czasu do czasu z kumplami.Dodam,że wkurza mnie w Nim to,że jak widzi laskę w tv to ją komentuje ..jaka to ona piękna.... Ściska mnie w środku i udaję,że mnie to nie rusza i też chwalę innych Facetów.
Ogólnie jest zazdrosny bo to widać.Boję się z im iść do łózka chociaz ochote mam na to wielką,ale obiecałam sobie,że jeszcze poczekam i On to szanuje.Nie naciska.
Kobietki ja nadzwyczajniej w świecie boje się być w tym związku bo już raz w życiu się sparzyłam,boję się,że sobie nie poradzę,że będę zbyt uległa.Dajcie mi jakąś receptę proszę.
On jest na maxa bezpośredni ; potrafi mi np.powiedziec co go pociąga w kobietach...