Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-24, 13:32   #1444
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Cześć mamusie
odzywam się dopiero bo mnie wczoraj lekko rozłożyło z migdałem i dzisiaj zaliczyłam już lekarza

Dziękuję za kciuki - mocno trzymałyście bo na wczorajszym usg genet. wszystko super Najwspanialszy był moment kiedy zobaczylam, że okruszek się rusza, bo tak jak pisałam przed, bałam się czy wszystko dobrze, bo nie czuje żadnych oznak ciąży od dłuższego czasu

Żałuję, że nie widziałam miny tż podczas badania bo zasłoniła mi go gin ale po wyjściu zaraz mnie przytulił i cały wieczór przeżywał "ale jak to możliwe, że on tam jest, że się rusza" i zdjęcia ciągle oglądał

Maluch mial mierzoną kość nosową i to NT, szerokość główki, sprawdzone narządy, przepływy, słyszeliśmy serduszko. W ogóle stale się wiercił, sama gin powiedziała, że nawet jak się w miarę fajnie ustawi, to i tak go zdjęciem nie złapie, bo zaraz się przekręci nawet tż po pytał czy to normalne że tak wierzga no i w związku z tymi wywijasami miałam usg najpierw przez brzuch, potem dowcipnie i znowu przez brzuch, dobre 15 min .
A maluszka od dziś nazywamy kręciołkiem

Co do spacerów - właśnie z 15 min temu obserwowałam jak przez park jakiś tatusiek taranował zaspy wózkiem
Super, że wizyta udana
U mnie na usg jak mi ginka chce coś fajnego pokazać co mała wyprawia i zrobić uwieczniające zdjęcie to tak jakby przesuwa obraz usg do tyłu. Tak jakby to wszystko było nagrywane i jak jest coś ciekawego to przewija I w ten sposób może też sobie wszystko spokojnie pomierzyć

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora