2013-01-24, 14:31
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Cytat:
Napisane przez policzanka
Czesc dziewuszki!!Piekne miałyscie brzuszki w poprzednich ciazach!Ja to chyba z Was wszystkich jestem najgrubsza.Ciaże rozpoczelam z waga 80 kilo przy 164..Modle sie tylko by do 100 nie dobic...Milego dnia zycze dziewuszki!!p.s-Witam nowe mamusie i gratuluje!Listy jeszcze nie robiłysmy.Poczekamy moze az wiecej babeczek sie zgłosi i od nowego wątku jakaś piękna długa liste zrobimy
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------
A czemuz to?Cos sie dzieje?
|
Cytat:
Napisane przez karolson
co się dzieje?
Witam wszystkie nowe mamusie!
tak tak lista by się przydała zdecydowanie 
|
jestem przeziebiona. Katar nie przeszedl, do tego doszly bole w klatce piersiowej, na szczescie osluchowo jestem czysta dzisiaj leze caly dzien i czuje sie o niebo lepiej, mam nadzieje, ze niedlugo przejdzie.
Cytat:
Napisane przez DAGCZA6104
U nas było podobnie, przez 5 lat się staraliśmy o dzidzię bez rezultatu, jedynym efektem tych starań było 20kg więcej po lekach hormonalnych...
Zdecydowaliśmy w zeszłym roku, że na razie odpuszczamy z lekarzami i bierzemy się za moją dietę bo źle się czułam taka gruba... Poszłam do dietetyczki i od sierpnia zeszłego roku do grudnia udało mi się zrzucić 25kg  więc w połowie grudnia mąż zaciągnął mnie do kliniki leczenia niepłodności aby się dowiedzieć jak to wygląda ile kosztuje i ogólnie jak wygląda cały ten proces (zdecydowaliśmy się na inseminację domaciczną)
Doszliśmy do wniosku, że skoro już udało mi się tak schudnąć to teraz czas zabrać się na nowo za starania i od nowego roku zaczynamy, zapisałam się na pierwszą wizytę w klinice leczenia niepłodności na 19.01.2013, miałam już być po @ która miała się pojawić początkiem roku... @ się nie pojawiła a ja 07.01. zobaczyłam dwie kreski na teście 
|
Boze... to musiala byc niesamowita radość. Moze przyczyna byla nadwaga? ja tez balam sie zajscia w ciaze, a wlasciwie niemoznosci, bo z kolei jestem bardzo szczupla - waze ok 43kg /163cm, ale udalo sie za pierwszym podejsciem, odzywiam sie prawidlowo, ba nawet bardzo duzo jem, wiec widocznie takie problemy maja tylko osoby ktore maja zaburzenia odzywiania.
Powiem wam, ze do mnie jakos nie dociera, ze pod sercem nosze dziecko. Poki co brzuch nie rosnie, mdlosci nie ma, czuje sie calkiem "normalnie|. Chcialabym juz miec ogromny brzuch, przytyc nawte 30 kg i byc dumna mama
|