2013-01-24, 15:08
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
(: Zapraszam na styczniową wymianę :)
MOŻNA PISAĆ - ZAPRASZAM 
Kilka zasad:
-ja piszę u Ciebie a Ty u mnie
- ZAWSZE wysyłam listem poleconym (prio lub ek do ustalenia)
- nie wystawiam zniszczonych ani brudnych ubrań proszę Cie o to samo (jeśli dana rzecz posiada jakąś wade-informuję o tym)
-szanujmy swój czas, nawet jak nic nie znajdziesz poinformuj mnie o tym od razu, nie chcę niepotrzebnie czekać
-rzeczy mam wystawione również na innym portalu dlatego mogą stąd znikać Oczywiście jak już zaczynam wymiankę z Tobą na pewno nie wycofam się w ostatniej chwili
- wolę jak mówi się do mnie linkami
-średnio mam czas na robienie zdjęć na sobie
- jeśli czekasz na odpowiedź ode mnie, a ja uparcie nie odpowiadam - przepraszam, może mi się zdarzyć zapomnieć - upomnij się koniecznie
-jedną rzecz mogę negocjować z kilkoma osobami by wybrać najlepszą ofertę
- po wystawieniu przekupek wymienioną rzecz będę usuwać z wątku
-rzeczy w trakcie wymiany zaznaczam na szaro
- dokładki zaznaczam na czerwono
1,2,3. szary,brązowy,khaki (?) sweterek oversize. Ciężko mi określić jego kolor, jednak najbardziej chyba wpada w brąz Ma lekko nietoperzowaty krój i ozdobne złote (ostre ) ćwieki przy dekolcie. Stan idealny
4. Kobaltowa tuba Dorothy Perkins. Stan idealny. U góry posiada wszytą gumkę, po bokach lekkie marszczenia. Rozmar z metki L, wypada M/L
5,6 T-shirt Bench w stanie idealnym. Mocno błękitny z różowym napisem na przodzie. Stan idealny. Rozmiar M/L
7,8 Brązowy t-shirt z ciekawą, różową aplikacją na przodzie. Stan bdb, rozmiar L.
9,10 Niebieskie body na krótki rękaw, w kroku zapinane na zatrzaski. Stan bdb. Rozmiar M/L.
Czas edycji: 2013-02-10 o 07:32
|
|
|