Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-24, 20:18   #2561
grey_cat
Raczkowanie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III

Cytat:
Napisane przez grenouillette Pokaż wiadomość
Po pierwsze, zdrowia! A po drugie, czy mogłabyś - chociaż orientacyjnie - napisać, co studiujesz? Fakt, że nie znam się na programach studiów technicznych , ale pisałaś kilka razy o nauce różnych rzeczy i były one bardzo intrygujące.
Gren, studiuję fizykę i chemię, a konkretniej to fizyką atomową, fizykę cząsteczek elementarnych i chemię fizyczną. Czasem się zastanawiam, co ja robię na tym kierunku, właśnie skończyłam wałkować tę całą mechanikę kwantową i połowy nie rozumiem. Czeka mnie wycieczka do wykladcowcy...

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
Gdyby była pusta, to nie miałby czego przesuwać... toś se dowaliła na potwierdzenie!
Na korepetycjach czasem dzieciaki mówią do siebie w tym stylu. Są za to rugane - zakaz mówienia o sobie źle, choćby nie wiem jak źle było.
Tak sobie czasem myślę o całym tym świecie i momentami dociera do mnie ta prawda, że urodziliśmy się i umrzemy samotni. I gdy na to nałoży się złe traktowanie samego siebie, to co pozostaje? Pochlastać się tylko.
Czemu nie być swoim wsparciem skoro świat jest dość ciężki sam w sobie?
No.
To bez wyzwisk mi tu pod własnym adresem!
Brawo Zgadzam się, bądźmy dla siebie dobre, bo jak my nie będziemy - to nikt nie będzie!
grey_cat jest offline Zgłoś do moderatora