Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-24, 23:02   #910
Papuga69
Raczkowanie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nie wiem czy siemie lniane mozna pic w ciazy "od tak sobie", ja zanim dowiedzialam sie o ciazy kupilam wlasnie siemie lniane bo mialam zamiar sie odchudzac i gdzies wyczytalam ze poprawia przemiane materii i na opakowaniu jest napisane, że "ze wzgledu na brak wystarczajacych danych nie zaleca się przyjmowania produktu w czasie ciazy i karmienia piersia"

wrocilam od lekarza malenstwo ma 8 mm i pieknie bije serduszko - widzialam i slyszalam wg OM to 7 tydz 1 dzien a wg usg 6 tydz. 6 dzien termin na 11.09
O to dobrze że mówisz, nie wiedziałam że się nie zaleca

Super że z maleństwem wszystko dobrze

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
kręgosłup naciska mi na nerw i mam przez to ostre zapalenie mięśni na plecach. Ledwo mogę siedzieć

nick:
Czemu matallewar?
A więc historia jest prosta. Choć dwuetapowa.
Etap 1. Ola zawsze ma problem z nickiem, aby nie był zajęty. Nie przepada za nickami z numerkami, bo ciężko je zapamiętać.
Etap 2. W któreś wakacje razem z siostrą znajdują sposób na robienie imion z Gwiezdych Wojen (mega fanką nie jestem, ale lubię). Sposób jest następujący.
Imię: 3 litery z nazwiska + 2 litery z imienia
Nazwisko: 2 litery z panieńskiego mamy + 3 litery z miasta urodzenia

I tak powstało Matal Lewar
A żeby uniknąć różnych pisowni (ach te problemy z pamięcią) pozostało matallewar.

Na samą myśl mnie boli :/ A ma to związek z ciążą ?
Papuga69 jest offline Zgłoś do moderatora