2013-01-25, 17:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
Napisane przez SSR
Cześć  Ale jestem niewyspana, Ł. od 3 rano nie chciała spać. Za to teraz odsypia i dlaczego ja nie robię tego samego??
Ktosiu samych pogodnych chwil, zdrówka, zadowolenia z męża i Celutki i spełnienia marzeń
Sambuś nie mam dostępu do k. ale mam nadzieję, że wszystko dobrze z Wami? Zresztą co za pytanie. Pewnie jest ok
A my dziś byłyśmy na rewizycie u koleżanki i nasze dziewczyny się pięęęęęknieeee wymalowały flamastrami  A tu zaraz trzeba iść do teścia na urodziny a jutro bal, ufffffffniech ten styczeń się już skończy.
|
Cytat:
Napisane przez martucha84
ktosiuuuuu!!!! dużo dużo radości miłości spełnienia marzeń!!! zeby ci sie kochana wszystko udawalo!!!!
|
Cytat:
Napisane przez ania20m
|
Cytat:
Napisane przez gold-fish
|
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Witajcie
ktosia - wszystkiego naj! Duzo zdrowka , szczescia , milosci oraz spelnienia wszystkich marzen!  
|
Cytat:
Napisane przez niuniuniau
Cześć dziewczyny
Samba już doczytałam i ogromnie się cieszę, że wszystko w porządku  Rośnijcie zdrowo
Ktosiu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych pięknych chwil.
Oby u Marcelutka ten katar w nic się nie rozwinął
SRR ja Cię podziwiam dziewczyno, że Ty funkcjonujesz przy takim trybie spania swojej córki
A u mnie chwilo trwaj dwa łobuziaki śpią i panuje błooga cisza  Ciekawe tylko jak długo 
|
Cytat:
Napisane przez kliwia
ktośka, sto lat 
|
Dziękuję Wam bardzo! Jesteście kochane
Gold młoda to ja byłam w wieku 23 lat Od kiedy skończyłam 25 w dniu urodzin mam żałobę
Sambuś spokojnie, połóż się i odpocznij, obserwuj. Dużo ci poleciało? Mnie gin mówił, że żywa krew jest powodem do paniki, brązowe, różowe plamienia są sygnałem ostrzegawczym "mamo zwolnij!"
|
|
|