Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-25, 17:09   #899
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Ale jestem niewyspana, Ł. od 3 rano nie chciała spać. Za to teraz odsypia i dlaczego ja nie robię tego samego??

Ktosiu samych pogodnych chwil, zdrówka, zadowolenia z męża i Celutki i spełnienia marzeń

Sambuś nie mam dostępu do k. ale mam nadzieję, że wszystko dobrze z Wami? Zresztą co za pytanie. Pewnie jest ok

A my dziś byłyśmy na rewizycie u koleżanki i nasze dziewczyny się pięęęęęknieeee wymalowały flamastrami A tu zaraz trzeba iść do teścia na urodziny a jutro bal, ufffffffniech ten styczeń się już skończy.
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ktosiuuuuu!!!! dużo dużo radości miłości spełnienia marzeń!!! zeby ci sie kochana wszystko udawalo!!!!
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ktosiu !! Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!:ro za: Przede wszytkim zdrowia bo ono jest najważniejsze i spełnienia marzeń

A ja sie ucze na jutrzejszy egzamin z prawa cywilnego. o 10 mam egzamin a na 13 jedziemy na ten roczek do kuzynki. Kupiłam małemu auto taką dużą wywrotkę, bluzeczkę na długi rękaw i kase jeszcze dam.
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
jeźdżę tramwajem ale musze jeszcze dojść jeszcze tydzień

tak jak wczesniej nie chciałam siedzieć w domu, tak teraz nie chce mi sie siedzić w pracy

Ktosiu! ale Ty młoda Wszystkiego o czym marzysz i co sobie planujesz- niech sie spełni
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie

ktosia - wszystkiego naj! Duzo zdrowka , szczescia , milosci oraz spelnienia wszystkich marzen!
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Samba już doczytałam i ogromnie się cieszę, że wszystko w porządku Rośnijcie zdrowo

Ktosiu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych pięknych chwil.
Oby u Marcelutka ten katar w nic się nie rozwinął

SRR ja Cię podziwiam dziewczyno, że Ty funkcjonujesz przy takim trybie spania swojej córki

A u mnie chwilo trwaj dwa łobuziaki śpią i panuje błooga cisza Ciekawe tylko jak długo
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktośka, sto lat
Dziękuję Wam bardzo! Jesteście kochane

Gold młoda to ja byłam w wieku 23 lat Od kiedy skończyłam 25 w dniu urodzin mam żałobę

Sambuś spokojnie, połóż się i odpocznij, obserwuj. Dużo ci poleciało? Mnie gin mówił, że żywa krew jest powodem do paniki, brązowe, różowe plamienia są sygnałem ostrzegawczym "mamo zwolnij!"