2013-01-25, 20:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaburzenia hormonalne (PCOS, schorzenia nadnerczy i tarczycy)- wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez gwiazdka93
Nie mogę z Tobą  
|
Ja ze sobą też :kwiatek:
Powiem Wam jeszcze ,że ogólnie ciągle mi się we łbie kręci i chyba ubłagam tego mojego endo żeby mi zmienił ten posrany euthyrox na letrox,ile razy mam mu mówić kurde ,że nie toleruje laktozy,a On mi ciągle nie chce zmienić tego g.wna dziś już jestem zła :/ (hahaha jaka nowość ) .
Jutro mam dostać okres,jak nie dostane to się dopiero wkurze dobrze że jestem na uczelni cały dzień ,to nie będę co chwila latała do kibla żeby sprawdzić,czy ciotka z czerwoną walizką przyjechała .
Kurde,kurde,kurde dzisiaj najadłam się jak świnia,a lipidogram mnie czeka... tabliczka czekolady ,ciasteczka owsiane,nalesniki z truskawkami .....ehhh placek po więgiersku,beleriso, rogalika..jaka masakra...ale polecam Wam czekoladę taką z marcepanem ,kurde nie pamiętam jakiej firmy,ale jak wpadne do piotra i pawła jutro,to kupię ją przy okazji żeby napisać firmę (wiecie taki pretekst żeby zjeść ) 
Czas edycji: 2013-01-25 o 20:57
|
|
|