Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a może by się tak zakochał? ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 00:30   #1
Naha
Raczkowanie

GG do Naha

a może by się tak zakochał? ;)

cześć dziewczyny!
od września chodzę do nowej szkoły i wiadomo nowi ludzie i tak dalej.
od niedawna zaczęłam zwracać uwagę na pewnego chłopaka. dziwne, że na początku mi się w ogóle nie podobał dopiero niedawno gdy trochę go poznałam strasznie mi się spodobał. obawiam się, że nawet się w nim zauroczyłam. a jego stosunek do mnie? hmm biorąc wszystko pod uwagę to sama nie wiem i właśnie z tym mam problem. jest miły, żartujemy sobie często. koleżanki uważają, że ze mną najwięcej rozmawia. często szuka kontaktu ze mną na przykład byliśmy na obsłudze i byłam strasznie zmęczona po czym przykucnęłam on przyniósł mi krzesło a że za dobrego humoru nie miałam on zaczął mnie pocieszać, przy czym złapał mnie za kolano patrzył w oczy i sama ta sytuacja mnie rozbawiła. i tak właśnie sobie zdałam sprawę, że myślę o nim chyba za często niż powinnam. wydaje mi się, że on nie szuka dziewczyny i nie interesują go związki na dłuższą metę ani żadne inne bliższe znajomości. w sumie nie wiem, jak go poderwać? a ładniej mówiąc to jak się do niego zbliżyć? nie chcę być jakaś natrętna tylko, żeby on sam się jakoś do mnie zbliżył ale wiadomo, że nie ma tak łatwo to co ja mam zrobić?
Naha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując