Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Starania o pierwsze dziecko czas zacz±ć! Grudzień 2012
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2013-01-26, 07:26   #830
PPPatinka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 859
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacz±ć! Grudzień 2012

hej dziewczyny tyle sie tu dzieje jak mnie nie ma )

Tancerka - wielkie gratulacje kochana wogole sie nie nastawialas a tu prosze udalo sie )

dziewczyny to dowod na to ze trzeba wyluzowac)

Witam wszystkie nowe staraczki i trzymam kciuki)

U mnie nic sie nie zmienilo na tescie I krecha i brak okresu w czwartek wizyta u gina no chyba ze przyjdzie w koncu ta @ franca

Jesli chodzi o poruszane wczesniej tematy : wiec powiem Wam tak ja pracuje w bardzo mlodym zespole glownie kobiet w przedziale 20-35 lat i ostatnio mamy ogromny wysyp ciaz chcianych badz tez nie planowanych roznie to bywa i to jest wkurzajace jak slyszysz ze kolejna zaciazyla a Ty dalej nic ciezko idzie sie ppogratulowac kolezance nawet jesli sie ja bardzo lubi bo czlowiek mysli " czemu to nie ja "no ale coz trzeba cieszyc sie z innymi moze i kedys na mnie przyjdzie czas tylko kiedy? jak tu czlowiek nawet na to frace musi czekac i tak czasem sobie mysle ze chyba nigdy (

a i ostanio jeszcze dowiedzialam sie ze zona mojego kuzyna bedzie miec 3 maluszka chociaz oboje nie maja 30 lat teraz to juz ukrywali przed rodzina bo chyba im wstyd ze tacy wiatropylni sa bo termin maja na marzec a ja dowiedzialam sie od drugiej kuzynki teraz choc nie ma sie czego wstydzic nie jedna znas chodzilaby dumna jak paw nawet przy 3 dziecku po naszych trudnych staranich )

no ok pozalilam sie troche juz mi lepiej z Wami razniej )
PPPatinka jest offline Zgło¶ do moderatora