Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 08:16   #125
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8

o matko!!! jesteście szalone

byłam wczoraj na tej wigilii i myślałam że to będzie przysłowiowe piwo a to wystawna kolacja była i w sumie bardzo miło było

Wczoraj wstałam o 6 i myślałam że ładnie usnę w nocy (w końcu) ale gdzie tam, o 2 jeszcze nie spałam.
W ogóle czułam małą w nocy (pierwszy raz- nie wiem może to przesypiam ) i chyba miała czkawkę. Bo dziwnie podskakiwała w brzuszku, w sumie to się zastanawiałam w nocy czy z nią wszytsko ok bo to na prawdę dziwne było. Dopiero dziś pomyślałam że to chyba czkawka była

lecę was nadrabiać

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ja jak mi twardnieje na chwilę to czuje takie mocne napięcie, prawie ból, i brzuch robi się bardzo mocno twardy. normalnie mogę go nacisnąć a wtedy nie.
gorzej jak cały dzień jest taki twardy
kurcze zauważyłam w nocy i czasami jak się przewracam z boku na bok to czuję taki lekki ból i napięcie w środku. Ale brzuch jest miękki. Nie wiem co to. Czasami jak zrobię siko to to wystarczy. Dziwne

Jenny mam urodziny tak jak Twoja teściowa 30.06

Magiusia współczuję z tymi szafkami! kurcze myślałam że jak się robi na zamówienie to są MEGA porządnie zrobione

color za ciuszki . Fajnie że Ci odłożyła. Myślę że to lepsze niż kaska

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
sharp - my to jesteśmy udane aż śmiać mi się chce najpierw ślub 23.06, później OM 27.07, następnie TP na 03.05 i wg USG na 26.04, synchronizacja jak w zegarku
rodzić też będziemy z zegarkiem