Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 08:58   #2816
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Dzień dobry
Bacha 10kg szczęścia

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Przedstawiam naszego synka
Oli
Ojej wyczekany cudowny Oli dalej nie moge uwierzyć Maga że masz go już przy sobie!

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Pani pięknie mały rośnie. Dobrze, że taka waga. Ja się zastanawiam, czy przez tą moją nie stwierdzoną cukrzycę mały właśnie tak czasem nie urósł, chociaż lekarze go oceniali na 3400, a wyszło 0,5kg więcej
Jak tam Twoje zakupy dla Torresa? Bo nie nadrabiałam nic
Ja też się zastanawiam.. bo gin mówił że mam cukier przy granicy ale moge jeść ciastka, więc jadłam a tu 2,5kg w 31tc to może jednak cukrzyca..

Co do Katarku to ja tez mam na liście, bo mimo że frida jest bardzo polecana ja nie jestem w stanie tym odciągać.. napatrzyłam się kiedyś codziennie jak moja siostra to robi i za każdym razem brało mnie na więc uprzedzona jestem. A katarek to super rozwiązanie, i działa tak samo

Pani tylko uważaj na położną bo niektóre to starsze Panie i połowe z listy Ci skreślą a później będą jaja, zaufaj swojej intuicji ewentualnie napisz na forum to Ci doradzimy

Pani kombinuje jak mały ma urosnąć a ja jak ma nie urosnąć nawet herbatę już prawie przestałam słodzić ale na snikersa sobie pozwalam co pare dni byle się urodził w 37tc to nie będzie tak ciężko...

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora