Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 09:16   #1076
outline
Raczkowanie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Ja dzisiaj mocno zalatana, ale widzę, że nie próżnujecie
Witam nowe mamusie, fajnie, że coraz więcej nas

Ja dzisiaj miałam dzień pod hasłem sprzątanie i gotowanie, bo jutro nie dość, że przychodzą panowie montować szafę wnękową, to jeszcze do tego mały najazd rodzinny i będę musiała ukrywać swój nowy stan bo postanowiłam powiedzieć dopiero po usg...

Co do nastrojów, to ja nie zauważyłam, żebym miała bardziej zmienne, jedynie bardziej się wzruszam, np. oglądałam film z wesela koleżanki i normalnie miałąm łzy w oczach...

Judi - byłaś u lekarza?

Ją też sprzątanie wczoraj rozpoczęła takie gruntowne i zanotowała jak dla armii wojska a szatu wnękowe, to ją robię i dziś też wyslalam chłopaków na montaż będę musiała pojechać zrobić jej odbiór... Więc nici z moich wielkich porządków ciąg dalszy.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Byłam, byłam Tyle, że wczoraj załatwilam się na spacerze z synem(zimno mi było) i ledwo żyję takie mam bóle mięśni, kości i gorączkę.
Mianowice widziałam pęcherzyk i w środku dzidziusia (plamkę) Ulżyło mi, że ciąża dobrze ułożona (bałam się pozamacicznej itd). Wzruszajacy widok. Jestem spokojniejsza... Na serduszko było za wcześnie. 5 lutego idę na kolejne usg i wtedy serce będzie już widać-lekarz powiedział, że serce byłoby widać już wcześniej niż na wizycie 5 lutego, ale on chce mieć już pewność 100%.
załączam fotę
Piękne zdjęcie, gratuluję, że wszystko w porządku ją już się nie mogę doczekać w środę pewnie będzie pierwsze usg.

Mój pierwszy blogowy projekt Czyli jedzonko, ślub, kartki i cały ten bałagan...KLIK

...
outline jest offline Zgłoś do moderatora