2013-01-26, 10:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez vivinn
Gratuluję!  Też się dziś dowiedziałam, że jednego kolosa-zabójcę zaliczyłam na 3,5  
I okazało się, że z wczorajszego zaliczenia jestem zwolniona  Jak dobrze, że się nie uczyłam
Podziękuję, bo się spłukałam... zamówiłam CC Ruby Slippers (i Blue Heaven )
|
dzięki 
i gratuluję również 
Cytat:
Napisane przez cooone
Medi, poka zakupy
Dzisiejsze:

|
mrrrr. 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
Ale wiesz że są duże i małe litery? ja miałam i 100 i 103 w obu wersjach i to była masakra z kolorami
|
tzn? 
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Jestem, wcześniej niż planowałam, ale mam dobre wieści i wszystko zmierza u mnie w dobrym kierunku.
Przy okazji spamuję 
|
ale słodziaki 
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3885546 3]
PW poszło. A jakby Ci jednak mama kupiła to skrobnij tam jakiegoś smska, bo w weekend nie siedzę zbytnio przy kompie więc jakbyś tu pisała to mogę przeoczyć 
Chcesz, żebym poszła pod most z torbami (pełnymi lakierów)? 
[/QUOTE]
haha, torby pełne lakierów 
dziękuję Kochana, dam znac jak tylko mama da mi cynk że znalazła 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
W dniu zaraz po dniu Twojego Święta Ewalucjo życzę Ci wszystkiego lakierowego Życia pełnego koloru i pasji. Marzeń spełniających się z każdym krokiem. Radości z każdego nowego dnia
Mani na Twoje Święto to oczywiście tylko marna próba Twoich popisowych kółek... ale szczerze i specjalnie dla Ciebie
|
ale ewalucjowe 
Cytat:
Napisane przez zlakobieta
Dzień dobry dziewczęta
Nie mam jeszcze świątecznych paznokci, ale wstawiam moje zeszłotygodniowe, pomalowane Bellem z biedry. Na serdecznym i kciuku mam dołożony catrice night in vegas. Trochę juz zmarnowane są i kolor wyszedl nieco cieplejszy niż w rzeczywistości, ale byłam z nich bardzo zadowolona. Jedynie na drugi raz pomaluję 3 warstwy, bo on nie kryje zbyt mocno, ale trzy byłyby już całkiem perfect  .
|
kolejna czerrwień 
a tu moje dla Ewalucji 
takie... takie no zwyczajne. ale z najlepszymi życzeniami! 
klik1
klik2
kilk3
|
|