Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 10:35   #3908
smoothly
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Gratuluję! Też się dziś dowiedziałam, że jednego kolosa-zabójcę zaliczyłam na 3,5
I okazało się, że z wczorajszego zaliczenia jestem zwolniona Jak dobrze, że się nie uczyłam

Podziękuję, bo się spłukałam... zamówiłam CC Ruby Slippers (i Blue Heaven )
dzięki
i gratuluję również

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Medi, poka zakupy

Dzisiejsze:
mrrrr.

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
Ale wiesz że są duże i małe litery? ja miałam i 100 i 103 w obu wersjach i to była masakra z kolorami
tzn?

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Jestem, wcześniej niż planowałam, ale mam dobre wieści i wszystko zmierza u mnie w dobrym kierunku.

Przy okazji spamuję
ale słodziaki

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3885546 3]
PW poszło. A jakby Ci jednak mama kupiła to skrobnij tam jakiegoś smska, bo w weekend nie siedzę zbytnio przy kompie więc jakbyś tu pisała to mogę przeoczyć

Chcesz, żebym poszła pod most z torbami (pełnymi lakierów)?
[/QUOTE]

haha, torby pełne lakierów
dziękuję Kochana, dam znac jak tylko mama da mi cynk że znalazła

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
W dniu zaraz po dniu Twojego Święta Ewalucjo życzę Ci wszystkiego lakierowego Życia pełnego koloru i pasji. Marzeń spełniających się z każdym krokiem. Radości z każdego nowego dnia

Mani na Twoje Święto to oczywiście tylko marna próba Twoich popisowych kółek... ale szczerze i specjalnie dla Ciebie
ale ewalucjowe

Cytat:
Napisane przez zlakobieta Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczęta

Nie mam jeszcze świątecznych paznokci, ale wstawiam moje zeszłotygodniowe, pomalowane Bellem z biedry. Na serdecznym i kciuku mam dołożony catrice night in vegas. Trochę juz zmarnowane są i kolor wyszedl nieco cieplejszy niż w rzeczywistości, ale byłam z nich bardzo zadowolona. Jedynie na drugi raz pomaluję 3 warstwy, bo on nie kryje zbyt mocno, ale trzy byłyby już całkiem perfect .
kolejna czerrwień

a tu moje dla Ewalucji
takie... takie no zwyczajne. ale z najlepszymi życzeniami!

klik1
klik2
kilk3

akcja - powrót do formy!
smoothly jest offline Zgłoś do moderatora