Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 09:49   #2536
lupinka
Zadomowienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Aparat ma kosztować 1500 na górę, a na dół to muszę się zastanowić bo mogę zdecydować się na stały albo na wkładany (550zł). Ona proponuje by usunąć mi górne ósemki, ale zastanawiamy się czy nie lepiej usunąć szóstkę- bo z nią mam problemy od paru lat. Za jedną wizytę mam zapłacić 160 zł a Ty jak masz z cenami? Dużo miałaś do zrobienia? Nie ma o niej dużo w sieci - czyli aż taka zła nie może być
najlepiej iść do kilku na konsultację i zobaczyć co powiedzą, ja tak uratowałam moje zdrowe zęby przed wyrywaniem ale ósemki to prawie, że na własne życzenie - prosiłam o skierowanie i leciałam do chirurga

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
No wchodzisz na kolekcję, buty ślubne i oglądasz modele a potem sobie dobierasz materiał i obcas i tyle

Mi mają wysłać próbki wszystkich materiałów w fiolecie, więc Ci wrzucę jak chcesz jak dostanę

A czemu nie chcesz weluru?
noooo ja też tam planuję zamówić buty, a że w sumie mam niedaleko to za jakiś czas pojadę osobiście i pooglądam próbki, chyba będą mieć na miejscu takie coś, hm?

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
ja mam z tej firmy butki ślubne
wygodne? zadowolona jesteś? brałaś tą opcję z tą wkładką pro comfort czy jakoś tak?
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
to ja jestem jakaś inna bo ja do domu jeżdzę raz na dwa-trzy tygodnie i dużo lepiej mi tutaj jak mieszkamy razem
jednak mam już inne przyzwyczajenia niż rodzice, lubię być na swoim, robić po swojemu
nie jesteś inna, bo ja też tak mam tzn. mam świetny kontakt z rodzicami, ale do domu jeździmy raz na miesiąc, dwa albo rzadziej. a na pierwszym roku jak studiowaliśmy w różnych miastach to z TŻem co tydzień staralismy się przyjechać, ale oczywiście żeby pobyć ze sobą

witam się i uciekam, bo już zdążyłam całą kawę wypić przez to nadrabianie Was mamy dzisiaj z TŻem wolne dlatego wczoraj w nocy szaleliśmy najpierw w domu (3 butelki wina ), a potem na śniegu nad Wisłą i łabędzie za nami pływały cały czas a teraz do nauki i obowiązków
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora