2013-01-26, 09:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Aparat ma kosztować 1500 na górę, a na dół to muszę się zastanowić bo mogę zdecydować się na stały albo na wkładany (550zł). Ona proponuje by usunąć mi górne ósemki, ale zastanawiamy się czy nie lepiej usunąć szóstkę- bo z nią mam problemy od paru lat. Za jedną wizytę mam zapłacić 160 zł  a Ty jak masz z cenami? Dużo miałaś do zrobienia? Nie ma o niej dużo w sieci - czyli aż taka zła nie może być 
|
najlepiej iść do kilku na konsultację i zobaczyć co powiedzą, ja tak uratowałam moje zdrowe zęby przed wyrywaniem ale ósemki to prawie, że na własne życzenie - prosiłam o skierowanie i leciałam do chirurga 
Cytat:
Napisane przez Nati_kk
No wchodzisz na kolekcję, buty ślubne i oglądasz modele  a potem sobie dobierasz materiał i obcas i tyle
Mi mają wysłać próbki wszystkich materiałów w fiolecie, więc Ci wrzucę jak chcesz jak dostanę
A czemu nie chcesz weluru?
|
noooo ja też tam planuję zamówić buty, a że w sumie mam niedaleko to za jakiś czas pojadę osobiście i pooglądam próbki, chyba będą mieć na miejscu takie coś, hm?
Cytat:
Napisane przez niulka_1985
ja mam z tej firmy butki ślubne 
|
wygodne? zadowolona jesteś? brałaś tą opcję z tą wkładką pro comfort czy jakoś tak?
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21
to ja jestem jakaś inna bo ja do domu jeżdzę raz na dwa-trzy tygodnie i dużo lepiej mi tutaj jak mieszkamy razem
jednak mam już inne przyzwyczajenia niż rodzice, lubię być na swoim, robić po swojemu 
|
nie jesteś inna, bo ja też tak mam tzn. mam świetny kontakt z rodzicami, ale do domu jeździmy raz na miesiąc, dwa albo rzadziej. a na pierwszym roku jak studiowaliśmy w różnych miastach to z TŻem co tydzień staralismy się przyjechać, ale oczywiście żeby pobyć ze sobą 
witam się i uciekam, bo już zdążyłam całą kawę wypić przez to nadrabianie Was mamy dzisiaj z TŻem wolne dlatego wczoraj w nocy szaleliśmy najpierw w domu (3 butelki wina ), a potem na śniegu nad Wisłą i łabędzie za nami pływały cały czas a teraz do nauki i obowiązków
|
|
|