Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włochy -wizażanki z Włoch cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 11:30   #1622
bambi1980
Zadomowienie

Dot.: Włochy -wizażanki z Włoch cz. III

Czesc wszystkim!
Co porabiacie? Ja mam chwilke przerwy w biurze wiec sie melduje. Alcon - swietny pomysl z tym motywem przewodnim, chcialabym sie takim czyms zajmowac zawodowo - tzn. wymyslaniem takich dekoracji! A cytryna oprocz tego ze pieknie wyglada to daje piekny swiezy zapach wiec na pewno wrazenia zmyslowe beda niezapomniane!
Mi z kolei dowalili pracy - juz padam na pysk - bo kazali mi to robic po godzinach ( a raczej w domu). A dzisiaj po pracy idziemy z Tz malowac ostatni pokoj. Z tym konkursem to tez troche stresu. We wtorek mam mierzyc sukienki slubne ale znajac moje szczescie - wcale nie bedzie to tak ze bede mogla sobie wybrac co mi sie podoba, tylko mi narzuca. Otrzymalam wczoraj maila z organizacji i pisza tak:
Vi raccomandiamo di:
- Lavare i Capelli la sera precedente
- Togliere il trucco prima di arrivare in fiera
- Indossare abbigliamento intimo color carne
- Portare un cambio di abbigliamento intimo color nero
- Portare Sandali Gioiello o Decoltè Bianchi (tacco minimo 7)

I znowu wydatki - bylam pewna ze buty nam dadza - ja nie mam zadnych sandalow gioiello ani decoltè bianchi, a tak w ogole ten obcas 7cm.. mam nadzieje ze sie nie przewroce. Intimo color carne tez nie mam wiec znowu kupowac nowe - i nie wiem po co mam miec na zmiane czarne!-
Ale i tak sie ciesze - szkoda tylko, ze mi se wszystko naraz na glowe zwalilo.
Evelinarav - ja nawet nie wiem co to sa racuchy! To sa takie grube nalesniki tak? U nas tego nie robia (tzn. w mojej rodzinie)...

Edytowane przez bambi1980
Czas edycji: 2013-01-26 o 11:31
bambi1980 jest offline Zgłoś do moderatora