2013-01-26, 10:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
Napisane przez ...Skierka...
a swoją drogą to tak sie zastanawiałam rano co jest, że tak mało postów było w poprzednim wątku  a nie logowałam się w pracy, chciałam tylko zobaczyć co tam się dzieje u Was
Dziewczyny a o jakim spotkaniu piszecie? Spotykacie się czasem tak " na kawe"? jak fajnie!  to jesteście w większości z tych samych rejonów?
|
No tak jak pisała Luna, to dziewczyny są z jednego miasta, chyba mogę powiedzieć, że ze Szczecina i mogą się razem spotkać. Reszta rozsiana po całej Polsce a nawet zza granicy.
Cytat:
Napisane przez Luna0
Dzień dobry
Oczywiście mamy  niej jest miesiąc wypowiedzenia z obydwu stron. Więc skoro rozmawialiśmy z nim 16stego stycznia i powiedzieliśmy jasno że albo obniża albo się wyprowadzamy to uważam za uprzedzenie. a to że jest 26 styczen i od nadal się nie zdecydował to niech się w dupe pocałuje 
|
Też bym radziła napisać wypowiedzenie na papierze, najlepiej w 2 egzemplarzach. Potem sprawa może zakończyć się w sądzie. Kiedyś tak miałam, musiałam się sądzić o zwrot kaucji. Zróbcie zdjęcia, brak pralki, wylewanie wody z wanny - to może się przydać.
Trzymam kciuki za tą dziewczynę.
Sophia - a ja Ci dziś wysłałam zaproszenie do wątku. Nazwa fajna, nie?
Szybko tak ucieka czas, cenny czas
córeczka
|
|
|