Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 10:49   #4990
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Witam Was z rana
czeka mnie fatalny weekend - w dwa dni muszę przyswoić ogromną ilość materiału na poniedziałkowy egzamin
nie mam kompletnie na to czasu, ale zaczęłam czytać Ciemniejszą stronę Greya
i tak bardzo chciałabym pojechać sobie na zakupy, pooglądać nowe kolekcje ale niestet pierw sesja, później przyjemności..
Temat włosów przewijał się tu już milion razy i wiem, że opisywałyście dużo fajnych produktów. Czy możecie mi doradzić, co będzie najlepsze dla cienkich włosów ? Zależy mi żeby zaczęło ich więcej rosnąć, bo z moich cieniuteńkich włosów to ciężko cokolwiek zrobić, już nawet "koński ogon" wygląda mało fajnie
My z TŻ zaczęliśmy oglądać Grey's Anatomy Oczywiście od razu nas wciągnęło i o nauce nie ma mowy

Ja do każdego problemu włosowego polecam oleje : Amla i Vatika kokosowy. Bletkine_niebo kiedyś wspominała, że nie każdy olej nadaje się do każdego rodzaju włosów, więc pewnie warto poczytać na ten temat. Dwa, które wymieniłam są moimi ulubionymi. Amla sprawia, że włosy są puszyste i sypkie, a Vatika wyraźnie je nawilża i wygładza.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora