2013-01-26, 11:16
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: sesja ślubna w dniu ślubu czy później?
Cytat:
Napisane przez Viollet87
Ja będę miała sesję w dniu innym niż ślub, a mimo to nie zamierzam powtarzać przed nią swojego ślubnego looku. Na sesji chciałabym mieć rozpuszczone włosy, a makijaż? Sama się umaluję. Na ślub nie, bo mejkap musi przetrwać niemal dobę - stres, szaleństwa na parkiecie, milion pocałunków podczas życzeń. Sesja to raptem 3-4 godziny, potrafię stworzyć makijaż który tyle wytrzyma 
|
Oczywiście jeśli chodzi o trwałość to jak najbardziej, ale u mnie gorzej by było z jakością ;p nie umiałabym profesjonalnie pokolorować sobie oka niestety, a później jak będe ogladała zdjęcia, często w dużych zbliżeniach, chciałabym być zadowolona z efektów podobnie z fryzurą, mam włosy w pół długie, rozpuszczone w ogóle nie będą sie prezentować do sukni. Co innego gdy ktoś ma długie włosy, wtedy wystarczy je wyprostowac lub pokręcić i jest fryzura. Jednak z żalem ale wydam jeszcze te kilkadziesiąt złotych na plener
Cytat:
Napisane przez Viollet87
Nie uważam, że PM są atrakcją, ale jednak idę na wesele DLA NICH - a nie po to, żeby bawić się bez nich i pojeść za ich pieniądze. Najfajniej jest, kiedy Para Młoda jest obecna.
Grunt, żeby każdy robił jak się mu podoba  Ja już powiedziałam: w dniu ślubu najwyżej kilka plenerowych zdjęć które zajmą max. 20 minut, bo cała reszta będzie w reportażu, a sesja plenerowa z prawdziwego zdarzenia, bardziej na luzie na 100% kilka dni po ślubie 
|
Dokładnie też tak myślę Poza tym mnie i mojego męża można utrwalić innego dnai na pieknych zdjęciach a w dniu wesela ważne są dla mnie zdjecia własnie z wesela. Goście, to jak się bawią. Poza tym my na sesję plenerową mamy zaplanowany cały dzień (własnie ze względu na odległe miejsca) a nie pół godz miedzy mszą a obiadem...
Dione Owszem piszesz, że takich dodatkowych sesji można sobie zamówić 5. No jak ktoś nie ma na co wydawać pieniedzy to owszem. Bo u lepszych fotografów koszt samego pleneru waha się w cenach 1000-1500zł. Zupełnie nie opłaca się zamawiać go osobno...
Edytowane przez aniaa119
Czas edycji: 2013-01-26 o 12:34
|
|
|