Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 11:20   #665
Sag etwas
Zadomowienie

Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

Dziękuję za komentarza !

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Sag etwas, wszystko super, najbardziej podoba mi sie sukienka i bluzka w kwiatki

1. Swetr bardzo vintage - Gaeltarra loomed in major ireland, meski ale wzielam tylko dlatego, ze 100% wełny w składzie.
mialam jeszcze w koszyku swetr damski z H&M 80% welny, na zamek w norweski wzor, ale 20zl kosztowal a ten 1 zł, dlatego tez wzielam i tak tylko pod kurtke ma byc na mrozy aczkolwiek guziki wymienie, kojarza mi sie z pufą

4. Kardigan Atmosphere
5. Moj najfajniejszy łup jak dla mnie - spódnica River Island, ma krotszy przod, dluzszy tyl, jest z super miekkiej cieplej dzianiny i ma fajny pasek.
Niestety nie mierzylam w lumpie, spojrzalam tylko na metke, ze rozmiar 8 czyli w domysle 36.. w domu mierze i nie dopinam sie :/ ale pasek jest gumowy i trzyma jeszcze raz zerknelam na metke a tam 8/34 :/
Kardigan super ! idealny, chciałabym taaaaaaaaaki
Spódniczka super
Ja czasami w spódnciach z River Island i Top Shopu w r. 8 też się nie dopinam albo mnie mega cisną, bo są tak malutkie jak 34 a innym razem jest spoko. Z tym, że ja zawsze mierzę, bo właśnie różnie to bywa z tymi rozmiarami