Hmmm napisałam długi post i pokazało że administrator musi zaakceptować...może za długi? Nie znam się jeszcze na tym

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------
Jak tylko zrobię fotkę pierścionka wrzucę ..jest piękny, klasyczny, ze sporym błyszczącym diamentem w żółtym złocie

Suknię już zamówiłam- Noray White One

Jak do tej pory mamy załatwione podstawowe sprawy- mamy salę, zaklepany kościół, odbyliśmy nauki i jesteśmy w trakcie spotkań w poradni. Suknia zamówiona, obrączki wybrane ale jeszcze nie zamówione- klasyczne, proste, żółte złoto, 4 mm

Mamy fotografa, fryzjerka powiadomiona jeszcze tylko ustalić godzinę i wybrać fryzurę. Zaproszenia robimy sami i właśnie próbki się drukują- także we wtorek się okaże czy coś z tego będzie

Bukiet chcę z peoni- moje ukochane kwiatki.
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------
Włosy mam do pasa- chciałabym iść w rozpuszczonych ale nie mam pojęcia jak je podpiąć. Może macie jakiś pomysł Dziewczyny?
Mój Ukochany jest tylko 3 cm wyższy więc muszę mieć dosyć niskie buciki- pudrowy róż albo nude- niestety jeszcze nie znalazłam

Ah i barmana mamy zaklepanego.
Wesele będzie duże ok. 270-300 osób

Uhh rozpisałam się

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------
Co by o nas napisać..hmm... znamy się jakieś 11 lat..jesteśmy razem ponad 7 latek