Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przestój ślubny teraz mamy, ale w marcu znów ruszamy! PM 2013 cz. 38
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-26, 12:45   #3136
paulina006
Zadomowienie

Dot.: Przestój ślubny teraz mamy, ale w marcu znów ruszamy! PM 2013 cz. 38

Cytat:
Napisane przez musujaca Pokaż wiadomość
Hmmm napisałam długi post i pokazało że administrator musi zaakceptować...może za długi? Nie znam się jeszcze na tym

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Jak tylko zrobię fotkę pierścionka wrzucę ..jest piękny, klasyczny, ze sporym błyszczącym diamentem w żółtym złocie
Suknię już zamówiłam- Noray White One
Jak do tej pory mamy załatwione podstawowe sprawy- mamy salę, zaklepany kościół, odbyliśmy nauki i jesteśmy w trakcie spotkań w poradni. Suknia zamówiona, obrączki wybrane ale jeszcze nie zamówione- klasyczne, proste, żółte złoto, 4 mm Mamy fotografa, fryzjerka powiadomiona jeszcze tylko ustalić godzinę i wybrać fryzurę. Zaproszenia robimy sami i właśnie próbki się drukują- także we wtorek się okaże czy coś z tego będzie Bukiet chcę z peoni- moje ukochane kwiatki.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Włosy mam do pasa- chciałabym iść w rozpuszczonych ale nie mam pojęcia jak je podpiąć. Może macie jakiś pomysł Dziewczyny?
Mój Ukochany jest tylko 3 cm wyższy więc muszę mieć dosyć niskie buciki- pudrowy róż albo nude- niestety jeszcze nie znalazłam
Ah i barmana mamy zaklepanego.
Wesele będzie duże ok. 270-300 osób
Uhh rozpisałam się

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Co by o nas napisać..hmm... znamy się jakieś 11 lat..jesteśmy razem ponad 7 latek
Ale macie duże weselicho